Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejárnátok szexelni egy 45 éves, de nem valami szép, és eléggé hiányos, rossz fogazatú nővel, ha végre találtatok valakit szexre, aki ráadásul gyalog megközelíthető?
Figyelt kérdés
29F2020. ápr. 27. 21:47
21/33 anonim válasza:
Szerintem egyébként te már eldöntötted, hogy élsz a "kecsegtető" ajánlattal, de megerősítésekre vágysz, mert belül érzed, hogy ez kellemetlen.
22/33 A kérdező kommentje:
Igen, lehet, hogy igazad van, nem is mondom, hogy nem! De az is igaz, hogy viszolygok az egésztől azért.
2020. ápr. 28. 00:03
24/33 anonim válasza:
Aggyá neki! De videjót ne felejts el készíteni. Oszt küldd a linket.
25/33 A kérdező kommentje:
Érdekes, most már legalább 7-en azt mondjátok, hogy igen. Akkor csak nem bennem van a hiba, hogy én is inkább az igen felé hajlok.
2020. ápr. 28. 16:34
26/33 anonim válasza:
Egyébként meg összeilletek, a fogatlan és a mulya. 29 évesen vadidegenektől kell engedélyt kérned erre? Azzal legalább tisztában vagy, hogy hova kell berakni?
27/33 A kérdező kommentje:
Te hol látsz itt bármilyen engedélykérést? Tanulj meg értelmezni! Én csak a véleményekre voltam kíváncsi!
2020. ápr. 28. 19:00
28/33 anonim válasza:
De mit számít a te szexuális életedbe a ki véleményünk? Ha azt mondjuk jó akkor csinálod, ha azt mondjuk nem jó akkor nem csinálod? Mi ez ha nem engedélykérés?
29/33 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem! Én csak kíváncsi voltam a többség véleményére, hogyan cselekednének a hasonló helyzetben lévő férfiak. Mennyire egyezik a véleményük az enyémmel. Nem tudom mit nem lehet ezen érteni!
2020. ápr. 28. 21:58
30/33 anonim válasza:
Kerdezo, jo nagy igenytelen g**i lehetsz b+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!