Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy prosti, akihez rendszeresen járok. Én vagyok a leggyakoribb vendége. Ma aktus közbe megkérdeztem, hogy engedi-e a csókot, majd nemet mondott. Ez miért lehetett? (Többi lent)
Figyelt kérdés
A végén megkérdeztem tőle, hogy senkivel se vállalja vagy csak nem vagyok szimpatikus. Azt mondta, hogy nem vállalja csak úgy oda van írva.
Szerintetek ezzel most igazat mondott?
2020. ápr. 13. 21:37
61/62 anonim válasza:
Apácába is bele lehet szeretni, csak nem érdemes!
62/62 anonim válasza:
Ember! Se kutyád,se macskád,hogy elszámoltasd,hogy hazudik-e vagy sem! Ha ennyire nyomaszt,akkor ne vedd igénybe a szolgáltatásait és ennyi.Lehet a töke tele van már veled amúgy is,mert akaszkodsz rá.Senki nem mondta neked,hogy járj heti 3x,ez a Te személyes döntésed,nem tart fegyvert a fejedhez.Nehogy már azt várd,hogy hálás lesz,mert mész.Amúfy meg jó azt képzelegni rajtad kívül "odatévednek".Hallottam már lánytól,hogy a hozzád hasonló tapadókorongok mind ezt képzelik,aztán van 80visszajárója a valóságban.Egyébként üzenem annak is,aki a csajokat próbálja beállítani átb...nak,hogy ők hitetik el a vendéggel,hogy vannak normális csajok,akik semmit nem hitetnek el,csak nomégis a piócákkal tele a tökük,akik mindenbe belelátnak mindent.Amúgy megnyugidhataz egód,ez egy marketingfogás,valószínűleg le sem sz.rja az egészet,ha normális,nem fog a vendégek közül senkivel kezdeni,neki ez pénzkeresés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!