Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy prosti, akihez rendszeresen járok. Én vagyok a leggyakoribb vendége. Ma aktus közbe megkérdeztem, hogy engedi-e a csókot, majd nemet mondott. Ez miért lehetett? (Többi lent)
A végén megkérdeztem tőle, hogy senkivel se vállalja vagy csak nem vagyok szimpatikus. Azt mondta, hogy nem vállalja csak úgy oda van írva.
Szerintetek ezzel most igazat mondott?
Ó barátom, ha milliókat hagynál ott nála és a világ egyik legjobbképűbb, leghelyesebb pasija lennél akkor sem lennél neki több mint egy kuncsaft akivel azért dug mert fizet neki. Fogadd el, hogy a prostinak csak a szükséges rossz vagy ami ahhoz kell, hogy a nadrágod tartalmához hozzáférjen. Nem, nem ami középen van, hanem ami a zsebedben.
A "csók szimpátia alapján" általában sima reklámfogás, a prostik többségének esze ágában sincs csak kiírják. Amelyik még be is vállalja annak is tökmindegy hogy az x. kuncsaftból épp' melyik vagy, megcsinálja mert fizetsz érte, de ennyi.
Egyszerűbb megmondani, hogy bocsi, de nem vállalok mindenkivel.
De ő NEM ezt mondta. Hanem hogy nem szokott senkivel, csak úgy oda van írva, tehát itt hazudhatott akkor.
Nem akar megsérteni ennyi az egész
Viszont egy jól fizető vendéget nem akar bukni
"Csak az önbecsülésemnek árt"
Tesó, önbecsülésről ne beszélj már, amikor heti 2-3szor mész prostihoz, majd utána itt érdeklődsz, hogy vajon miért nem engedte a csőkot :D Semmi gáz, csak vállald legalább fel, hogy belezúgtál.
Jó, akkor belezúgtam. De most nem ez volt a lényeg.. Ha odaírja valaki, hogy csók szimpátia alapján, utána meg nem vállalja akkor azzal a saját hirnevét is ronthatja nem?
És amugy nem csokolozni mentem hozza, de jolesett volna az aktus kozben.
Nem érted..
Csók szimpátia alapján nem azt jelenti hogy csókot vállal
Hanem azt hogy csókot vállal a számára megfelelő férfival
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!