Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van egy prosti, akihez rendsze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy prosti, akihez rendszeresen járok. Én vagyok a leggyakoribb vendége. Ma aktus közbe megkérdeztem, hogy engedi-e a csókot, majd nemet mondott. Ez miért lehetett? (Többi lent)

Figyelt kérdés

A végén megkérdeztem tőle, hogy senkivel se vállalja vagy csak nem vagyok szimpatikus. Azt mondta, hogy nem vállalja csak úgy oda van írva.

Szerintetek ezzel most igazat mondott?

2020. ápr. 13. 21:37
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 A kérdező kommentje:
Igen, de ő nekem nem így mondta, hanem, hogy nem vállal. Akkor mondta volna meg az igazat, nem mondtam volna, hogy nem megyek többet. Viszont ha hazudnak nekem, akkor lehet, hogy azt mondom
2020. ápr. 13. 22:32
 32/62 anonim ***** válasza:
100%

Feltélezte hogy van annyi ész benned, hogy tudod mit jelent a szimpátia alapján kitétel

Jó vendég vagy viszed a pénzt és ennyi. Totál nem jössz be neki.

2020. ápr. 13. 22:34
 33/62 A kérdező kommentje:
Én ezt kérdeztem tőle, hogy nem vagyok szimpi vagy amúgy sem vállal. Erre ő azt mondta, hogy nem vállal, csak oda van írva. Én csak azt nem szeretem, ha hazudnak nekem.
2020. ápr. 13. 22:39
 34/62 anonim ***** válasza:
85%
Nem azert kefel celed mert szeretne cahy nert tetszel neki, mégcsak nem is azert mert o elvezi, hanem mert kao erte penzt neki ez a munkaja... Vagod? Ugyan olyan vagy neki mint akarmelyik masik vendege csak egy munka vagy neki ez ilyen es hiaba vagy visszatero, ez szamara csak anyit jelent higy olyan nyomorek vagy hogy meg mindig nincs csajod \nem tudsz felcsipni senkit egy ejszakara es hozza jarsz meg mindig. Lehet mar elege is van beloled, de nm fogja meg mondani,mert ebbol szerez penzt. Es amugy kepzeld lehet hogy van oylan partnere aki csak egyszer ment hozza esmegis csokolozik vele, mert tenyleg vonzodik hozza es nem csak megjatsza, ennyi az egesz. Es se smarolnek olyannal akivel csak azert szexelnek hogy legyen mibol megeknem 😅
2020. ápr. 13. 22:43
 35/62 anonim ***** válasza:
100%

Remélem azt tudod hogy nem azért vannak velünk a prostik mert szerelmesek belénk, hanem mert fizetünk

Egy szolgáltatást veszünk igénybe

Sok prosti a hozzád hasonlóak miatt a barátnő feeling helyett lesz inkább egy fadarab mert páran félreértik...

2020. ápr. 13. 22:45
 36/62 A kérdező kommentje:

Tehát, akkor összegezzük.

Csókot vállal szimpátia alapján, amire nekem azt mondta, hogy nem vállalja, csak oda van írva.

Tehát én rengeteget mentem hozzá, velem nem vállalta, de lehet megy hozzá olyan férfi, aki bejön neki, azzal elvállalja. Csak engem nem akart megsérteni.

Már amikor kérdeztem ezt tőle, akkor ahogy ezt mondta, a hangjából nekem az jött le, mintha nekem ezzel hazudott volna, csak azért, hogy megtartson, mint vendéget.

Nem tudom melyik lehet az igaz.

Reklámfogás lehet neki a csók, vagy vállal valóban szimpátia alapján.

De szerintem az utóbbira van nagyobb esély. Nem hinném hogy még soha senkivel nem vállalta.

2020. ápr. 13. 23:18
 37/62 Clay Morrow ***** válasza:
98%
Összegezve a vak is látja, süket is hallja, hogy vérig vagy sértve és nem tudod elfogadni, amit valójában te is tudsz, csak itt lovagolsz rajta reménytelenül. Szánalmas vagy, ezt férfiként írom.
2020. ápr. 13. 23:35
 38/62 anonim ***** válasza:
94%

Én pedig nőként írom, hogy szánalmas vagy.

Inkabb keress egy baratnot es szeretkezz vele, ne pedig egy fuzetos prostit dugjal meg (ennyibol egy mupuncival is jobban jarsz, attól legalabb nem akadsz ki ha nem csokol meg😂)

2020. ápr. 13. 23:46
 39/62 anonim ***** válasza:
93%
Jahh es a mupunci olcsobb is es tobbszor hasznalhatod 😉😅😂
2020. ápr. 13. 23:47
 40/62 A kérdező kommentje:

Nem attól akadtam ki, hogy nem csókolt meg, félreértitek.

Hanem attól, ha hazudnak nekem. Ha oda van írva, hogy szimpátia esetén, akkor szinte biztos vagyok benns, hogy az nem kamuból van.

2020. ápr. 13. 23:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!