Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy prosti, akihez rendszeresen járok. Én vagyok a leggyakoribb vendége. Ma aktus közbe megkérdeztem, hogy engedi-e a csókot, majd nemet mondott. Ez miért lehetett? (Többi lent)
A végén megkérdeztem tőle, hogy senkivel se vállalja vagy csak nem vagyok szimpatikus. Azt mondta, hogy nem vállalja csak úgy oda van írva.
Szerintetek ezzel most igazat mondott?
Feltélezte hogy van annyi ész benned, hogy tudod mit jelent a szimpátia alapján kitétel
Jó vendég vagy viszed a pénzt és ennyi. Totál nem jössz be neki.
Remélem azt tudod hogy nem azért vannak velünk a prostik mert szerelmesek belénk, hanem mert fizetünk
Egy szolgáltatást veszünk igénybe
Sok prosti a hozzád hasonlóak miatt a barátnő feeling helyett lesz inkább egy fadarab mert páran félreértik...
Tehát, akkor összegezzük.
Csókot vállal szimpátia alapján, amire nekem azt mondta, hogy nem vállalja, csak oda van írva.
Tehát én rengeteget mentem hozzá, velem nem vállalta, de lehet megy hozzá olyan férfi, aki bejön neki, azzal elvállalja. Csak engem nem akart megsérteni.
Már amikor kérdeztem ezt tőle, akkor ahogy ezt mondta, a hangjából nekem az jött le, mintha nekem ezzel hazudott volna, csak azért, hogy megtartson, mint vendéget.
Nem tudom melyik lehet az igaz.
Reklámfogás lehet neki a csók, vagy vállal valóban szimpátia alapján.
De szerintem az utóbbira van nagyobb esély. Nem hinném hogy még soha senkivel nem vállalta.
Én pedig nőként írom, hogy szánalmas vagy.
Inkabb keress egy baratnot es szeretkezz vele, ne pedig egy fuzetos prostit dugjal meg (ennyibol egy mupuncival is jobban jarsz, attól legalabb nem akadsz ki ha nem csokol meg😂)
Nem attól akadtam ki, hogy nem csókolt meg, félreértitek.
Hanem attól, ha hazudnak nekem. Ha oda van írva, hogy szimpátia esetén, akkor szinte biztos vagyok benns, hogy az nem kamuból van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!