Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy prosti, akihez rendszeresen járok. Én vagyok a leggyakoribb vendége. Ma aktus közbe megkérdeztem, hogy engedi-e a csókot, majd nemet mondott. Ez miért lehetett? (Többi lent)
A végén megkérdeztem tőle, hogy senkivel se vállalja vagy csak nem vagyok szimpatikus. Azt mondta, hogy nem vállalja csak úgy oda van írva.
Szerintetek ezzel most igazat mondott?
Nézd meg a hirdetését
Ha nem vállalja a csókot nem kell kérni
Alapszabály hogy csókot nem mi pasasok kezdeményezzük pont az ilyen kínos pillanatok miatt
Meg ahhoz képest hogy elvileg gyakori vendég vagy ennyire nem ismered?
A prosti abból keres pénzt, hogy mindenkivel elhiteti hogy ő a legjobb, legkedvencebb vendége. És igen, ezért muszáj hazudni is néha.
A prostik ha kiírják hogy vállalnak csókot, akkor azt úgy kell érteni hogy szimpátia alapján. Nyilván nem mondhatta meg hogy nem vagy szimpi...
Oda van írva, hogy "csók szimpátia alapján"
De még eddig sose kérdeztem meg, csak most először.
Bocsi, úgy van oda írva, hogy "csók szimpátia alapján (ha megkérsz)"
Tehát akkor nem vagyok szimpi és nem akarta megmondani vagy csak tényleg nem vállal?
6-os, persze, hogy azt hiszik, jogosan.
Mivel a fél vagyonomat hagytam már nála, más meg egyszer vagy kétszer betéved annál miért le lennék több?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!