Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van egy prosti, akihez rendsze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy prosti, akihez rendszeresen járok. Én vagyok a leggyakoribb vendége. Ma aktus közbe megkérdeztem, hogy engedi-e a csókot, majd nemet mondott. Ez miért lehetett? (Többi lent)

Figyelt kérdés

A végén megkérdeztem tőle, hogy senkivel se vállalja vagy csak nem vagyok szimpatikus. Azt mondta, hogy nem vállalja csak úgy oda van írva.

Szerintetek ezzel most igazat mondott?

2020. ápr. 13. 21:37
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 A kérdező kommentje:
Ez hülye duma, hogy azért van odaírva, csakhogy több minden legyen ott
2020. ápr. 13. 23:49
 42/62 anonim ***** válasza:
92%
Jo akadj le a temarol, ertjuk, hogy a hazugsag miatt vagy kiakadva, de ha belegondolsz ez nem oszt nem szoroz, ha tenyleg csokokozik de nem mindenkivel es veled nem akart akkor nem vonzodik hozzad. Ha azt mondja nem csokolozik senkivel, akkor is tuti tett mar kivetelt es ha a azikra annyira meg lenne kkztetek akkor veled is megtette volna, de nem vonzodik hozzad ilyen szinten. Es lehet hogy nemis csak a kumvsft megtartas miatt hazudott, hanem mert tudja hogy nala eled ki magad mindig es mar szanalombol mondta ezt, mert megsajnalt es nem akart megbantani, de lehet csak azert mert konyebb ezt mo dani mint nagyarazkodni...
2020. ápr. 13. 23:52
 43/62 A kérdező kommentje:
Már írtam neki ezzel kapcsolatba üzenetet, majd ha válaszol beszámolok róla itt.
2020. ápr. 13. 23:55
 44/62 A kérdező kommentje:
De a lenyeg a lenyeg, kivetelt tuti, hogy tett mar, ha ritkan is, de biztos vagyok benne, hogy tett mar. Es mivel en ennyit latogatom, rosszul esett, hogy velem nem tette meg ezt a kivetelt. Ennyi a lenyeg.
2020. ápr. 13. 23:57
 45/62 anonim ***** válasza:
73%

Valószínű hazudott.

Szerintem keress egy másik csajt az oldalon.

2020. ápr. 14. 02:40
 46/62 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire felbosszant ez a csók dolog, ne menjél vissza kérlek szépen ahhoz a lányhoz. Előbb utóbb összefogtok balhézni és kitudja valamelyikötök megsérül. Mint ahogy korábban mondtam, azt értsed meg te egy szolgáltatást veszel igénybe, tök mind1 mennyit fizettél neki eddig, ugyanazokat kapod amik egy másik kuncsaftra igaz. Mondok neked egy példát. Én is kaptam már egy kuncsaftól drága bonbont és megköszöntem neki, majd jött egy új kuncsaft, és neki adtam a bonbont, mert nem eszek édességet. Ez erről szól, hogy le van írva a szolgáltatásba mit tartalmaz és ugyanez igaz minden egyes vendégre. Lényegtelen te hányszor voltál nála és mennyit fizettél. Jövőben kérlek ezt tartsd észbe és ne menjél vissza ahhoz a lányhoz. Rajta kívül van több száz másik lány, akik lehet fognak veled csókolózni, ha ők is szeretnének.
2020. ápr. 14. 02:57
 47/62 A kérdező kommentje:

#46-os.

Ugyanaz vonatkozik minden vendégre, igen.

Biztos volt olyan, hogy valaki csak egyszer volt nála és vele elvállalta, velem pedig nem.

100% biztos vagyok benne, hogy tett már kivételt. Tehát akkor mégse ugyanaz vonatkozik mindenkire. Csak kicsit furának tartanám, ha pont velem nem lenne meg a szimpátia, aki a legtöbbet jár hozzá..

2020. ápr. 14. 08:25
 48/62 A kérdező kommentje:
Meg volt amikor az időmet is túlléptem éd nem küldött el, ha épp ráért.
2020. ápr. 14. 08:26
 49/62 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom.Kit érdekel,hogy mit ír ki,mit vállal vagy mit mondott.Ez nem valami pecsétes,hivatalos okmány,ahol azt írta,hogy vállalja a csókot,meg nem tárgyalóterembe vagytok,hogy igazat kell,hogy mondjon.Nem szeret csókolózni,vagy éppen nem volt kedve,nem kell ezt túlgondolni.
2020. ápr. 14. 09:28
 50/62 A kérdező kommentje:
Hát igen, csak ahogy ezt kimondta, el is ment a kedvem az egésztől.
2020. ápr. 14. 09:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!