Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van egy prosti, akihez rendsze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy prosti, akihez rendszeresen járok. Én vagyok a leggyakoribb vendége. Ma aktus közbe megkérdeztem, hogy engedi-e a csókot, majd nemet mondott. Ez miért lehetett? (Többi lent)

Figyelt kérdés

A végén megkérdeztem tőle, hogy senkivel se vállalja vagy csak nem vagyok szimpatikus. Azt mondta, hogy nem vállalja csak úgy oda van írva.

Szerintetek ezzel most igazat mondott?

2020. ápr. 13. 21:37
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 GigiDiAugustino ***** válasza:
79%
Hogy hívják a lányt?
2020. ápr. 15. 03:18
 52/62 anonim ***** válasza:
87%
Sajnos egy prostinak már pszichológusi ismeretségei is kell legyenek, hogy tudja a vendéggel, hogy kell beszéljen anélkül, hogy bele gázolna a lelki világába. Sőt színészi képességek is szükségesek. Ennyi vágyálomért még fizetni is keljen, mikor a nagyvilágban ingyen is átvernek.
2020. ápr. 15. 12:49
 53/62 anonim ***** válasza:
73%
Mi a neve ?
2020. ápr. 21. 00:19
 54/62 anonim ***** válasza:
72%
Mit írt vissza?
2020. ápr. 21. 00:21
 55/62 anonim ***** válasza:
90%
A válaszok feldobták a napom. Köszönöm.
2020. máj. 6. 02:59
 56/62 anonim ***** válasza:
100%

Arany barátom te tényleg ilyen agyatlan vagy?

Így születtél,vagy ez csak úgy kialakúlt nálad?

Volt olyan kiírva ,hogy csók pl 5000ft?

Tudod agyatlan barátom amit nem fizettél ki mert nem is eladó,azt ne várd el!!!

Es azert azt mar had szabja meg kivel csókolózik!

S ki szimpatikus neki!

A szopas biztos ki volt írva nála,de ha mondjuk egy igénytelen pöttyös rudival mész oda,nyilván kidob akkor is, max visszakapod a pénzed!

Nemar ,hogy te ezen lázongsz!

2020. júl. 19. 02:17
 57/62 anonim ***** válasza:
100%

Jó kuncsaft vagy, de nem több ennél!

Ennek ez az üzenete, csak te gondoltál többet bele - minden alap nélkül!

2020. júl. 19. 09:32
 58/62 anonim ***** válasza:
34%
Hát, nem tudom hogy jutott a csók eszedbe. Gondolj bele, hogy csak aznap addig hány farkat szopott már. Mindegy hogy gumiban. És neked még ezek után is kedved van? Azért legyen már igényed.
2020. aug. 12. 11:46
 59/62 anonim ***** válasza:
100%
A prosti pénzért dolgozik. Az extrákat meg kell fizetni. A csókért ajánjál fel + pénzt. Az összegtől függ a válasza. De ha nagyon büdös a szád, akkor bizony szarban vagy!
2020. aug. 13. 09:14
 60/62 anonim ***** válasza:
85%

Elég szánalmas dolog egy prostiba beleszeretni.😂 Ezért mondom,hogy a férfiak nagyon egyszerűek.🤢🤢 Pár szex,aztán "szerelmet" érez...haha

N

2020. aug. 14. 10:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!