Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Miért nem szereti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért nem szereti legtöbbtek az anált?

Figyelt kérdés

Voltam egypár nővel már életemben, és szinte mind úgy álltak hozzá, hogy jaj ne... aztán mikor csináltuk, akkor meg sikítottak az élvezettől. Volt olyan is (igaz, csak 1) aki olykor 3x is képes volt így elélvezni és remegtek a lábai.

Mégis, a fogadtatás, mikor először felhozom az új partnernek, borzalmas, és lobbiznom kell, hogy nem olyan rossz - persze mint mondtam később ők is belátják tapasztalat útján.

Van olyan is, aki szereti közületek?

Hány évesek vagytok?

2020. ápr. 13. 00:10
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
100%

"Én egyszerűen nem randizok olyannal akivel nem egyezünk az ágyban és személyiségben, ez ilyen egyszerű."

Megpróbáltam elképzelni azt a jelenetet, amiben még az első potenciális randi előtt tisztázod a lánnyal / nővel, hogy hogy viszonyul többek között az anális szexhez. xD

2020. ápr. 17. 15:42
 52/58 anonim ***** válasza:
22%

Hihetetlen. Első válaszolók közt voltam. itt azóta nagyon elszaporodtak a magukat férfinak nevező valamik. Mindenki s*ggbe akarja b@$zni a nőket, akkor hajrá,keressetek olyat akinek ez jó. Le lehet szállni azokról akiknek nem.

Komolyan hihetetlen ostoba emberek vannak.

L/23

2020. ápr. 17. 19:50
 53/58 anonim ***** válasza:
83%

45-s, az előtted szóló vagyok.

Azért kellene kipróbálnia mert arról papol hogy mennyire jó érzés, és ha ez szerintem tényleg fantasztikus akkor miért nem próbálja inkább ki?

Mivel szerinte "nem olyan rossz", de ilyet kijelenteni butaság tapasztalat nélkül, ha szerint tényleg ilyen remek akkor miért nem próbálja ki ő is?

2020. ápr. 17. 20:28
 54/58 anonim ***** válasza:
39%
Az anált a homokosok szeretik. Normális nőknél ez tabu.
2020. szept. 19. 17:44
 55/58 A kérdező kommentje:
xD
2020. szept. 19. 18:09
 56/58 anonim ***** válasza:
100%
A szex az agyban kezdődik. Lehetsz te bármilyen anál huszár, ha én nem kívánom, nem érdekel, nem gondolok rá akkor csak rontasz a helyzeten ha erőlteted! Keress olyat aki ezt szereti!
2020. szept. 19. 20:14
 57/58 orton ***** válasza:
24%
54 Szóval az anált kedvelő nők homokosak? Ez azt jelenti hogy az anált kedvelő nők csak lányokkal fekszenek le? Ezért van ennyi análért sóvárgó férfi? Hát így egyszerű, minden a lányok hibája végre egyszer.
2020. okt. 14. 10:57
 58/58 anonim ***** válasza:
Próbáld ki! Pasiként is megteheted, aztán majd rájössz milyen érzés!
dec. 12. 14:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!