Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért nem szereti legtöbbtek az anált?
Voltam egypár nővel már életemben, és szinte mind úgy álltak hozzá, hogy jaj ne... aztán mikor csináltuk, akkor meg sikítottak az élvezettől. Volt olyan is (igaz, csak 1) aki olykor 3x is képes volt így elélvezni és remegtek a lábai.
Mégis, a fogadtatás, mikor először felhozom az új partnernek, borzalmas, és lobbiznom kell, hogy nem olyan rossz - persze mint mondtam később ők is belátják tapasztalat útján.
Van olyan is, aki szereti közületek?
Hány évesek vagytok?
Dehogynem bejárat a száj, elsődlegesen a táplálék bevitelét szolgálja. Akkor van nagyobb gáz, ha távoznak dolgok a szervezetből rajta keresztül (hányás útján).
Persze, hogy nem, csak azt mondom, hogy a szopás közelebb áll a száj eredeti/elsődleges funkciójához, mint az anál a végbél eredeti/egyetlen funkciójához, szóval nem teljesen alaptalan az érve annak a hozzászólónak, akinek a kommentjére reagáltál. Plusz nem is állította, hogy ő szokott szopni.
Közelebb áll? És ezt ki dönti el? A szopóegyesület. :D
Nem, nem kéne a szánkba vennünk nemiszervet, sem nyalni. Itt nincs kiskapu.
Az anatómia dönti el, lol.
Száj = input, mert a kaja befelé megy
Segg = output, mert a szar kifelé megy
Annyira nem bonyolult.
Az emberi száj nem erre való, hiába próbálsz bárhogy érvelni az evéssel az orál mellett. A vagina és a pénisz csak együtt funkcionálnak.
Azt meg lehet érteni ha valaki szereti az orális szexet, nincs azzal semmi gond. Viszont ugyanígy meg lehet érteni az anált is és az az érv hogy "nem arra való", egy egyetemes baromság és nem állja meg a helyét.
Senki nem mondta, hogy a száj orális szexre való. Egy lány korábban írta, hogy a segge nem bejárat, mire te megjegyezted, hogy a szája sem az, és én rámutattam, hogy márpedig az arra lett kitalálva, hogy belehelyezzenek valamit. Ebből az is következik, hogy a szopás nem igényel mesterséges előkészületeket, ellentétben az anállal, ami megköveteli, hogy a befogadó fél bele tisztára legyen kipucolva, továbbá nem jár tartós egészségügyi károsodással potenciálisan, értsd: nem vállalod vele az aranyér vagy a székletvisszatartási problémák kialakulásának kockázatát. Vannak ilyen aspektusai is a témának, mint ahogyan az adott válaszoló is utalt rá ("a többiek meg hadd ne mosogassák már a belüket"), de te szándékosan leragadsz ott, hogy "a péniszt a természet a vaginába való behatolásra szánta". És nem győzöm hangsúlyozni: egy feltételezésre támaszkodsz, amely szerint a #29-es kielégít férfiakat szájjal, holott senki nem beszélt ilyesmiről előtted. Majd akkor használd ellene ezt az érvet, ha ő maga fogja leírni, hogy a szopást szereti és úgy tekint rá, mint a teste rendeltetésszerű használatára.
Nem vagyok a "szopóegyesület" tagja, nem beszél belőlem semmiféle elfogultság. Nagy tévedésben voltál, ha mást hittél.
Nő vagyok, köszi.
Annyit utólag még hozzátennék, hogy erkölcsileg én nem kifogásolom sem az orált, sem az anált, még akkor sem, ha egyiknek esetleg több veszélyét látom, mint a másiknak, AMENNYIBEN az aktus mindkét részvevője vágyik arra, hogy megtörténjen. Tehát nem arról van szó, hogy én valamit nem szeretek, és akkor az rossz, hanem arról, hogy a befogadásra technikailag nem ugyanannyira alkalmas az összes testnyílás, és ezt kár elvitatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!