Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Miért nem szereti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért nem szereti legtöbbtek az anált?

Figyelt kérdés

Voltam egypár nővel már életemben, és szinte mind úgy álltak hozzá, hogy jaj ne... aztán mikor csináltuk, akkor meg sikítottak az élvezettől. Volt olyan is (igaz, csak 1) aki olykor 3x is képes volt így elélvezni és remegtek a lábai.

Mégis, a fogadtatás, mikor először felhozom az új partnernek, borzalmas, és lobbiznom kell, hogy nem olyan rossz - persze mint mondtam később ők is belátják tapasztalat útján.

Van olyan is, aki szereti közületek?

Hány évesek vagytok?

2020. ápr. 13. 00:10
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
56%
Minden lány szereti csak jól kell csinálni
2020. ápr. 13. 00:15
 2/58 anonim ***** válasza:
78%
Mert fáj
 3/58 anonim ***** válasza:
44%

A lányok kilyukasztják a fülüket, orrukat, köldöküket. Gyantás papírlappal tépik le a szőrt mindenhonnan.

De ne dugj seggbe mert az fáj :)

4/58 anonim ***** válasza:
92%
Hidd el nem is kellemes érzés annyira.. az kijárat nem bejárat.. egyszer megengedtem részegen és kb 10perc durva anál után egyszerűen nem tudtam tartani és kicsusszant... eletem legcikibb helyzete volt es soha többet!!
2020. ápr. 13. 00:19
 5/58 anonim ***** válasza:
93%
Én nem érzem azt h jó lenne. Izgató h a nunimhoz csapódnak a golyszlik de kb ennyi. Lehet azért mert mégcsak 2x csinàltuk így. Amúgy én hoztam fel a páromnak, hirtelen ötlet volt és egyből kezdtük is :D
2020. ápr. 13. 00:20
 6/58 anonim ***** válasza:
29%
4es, engem még izgatna is... ❤ 23f
2020. ápr. 13. 00:21
 7/58 anonim ***** válasza:
37%

Mert eddig csak olyan csinálta aki nem értett hozzá.

Nem kérek privit!

2020. ápr. 13. 00:22
 8/58 anonim ***** válasza:
58%
A kijárat nem bejárat. Ha segget akarsz baxni, keress egy ratyit hozzá...
2020. ápr. 13. 00:28
 9/58 anonim ***** válasza:
77%
Kamuzol öcsi...
2020. ápr. 13. 00:29
 10/58 anonim ***** válasza:
74%

Ó barátom attól nem fogják a nők megkívánni hogy kiírod a kamu szöveged "sikítottak az élvezettől" és hasonló dumával. Meg ha ennyire profi lennél akkor nem itt puncsolnál társkeresési céllal, hogy privit írj nekik.

Tanács: először dugni tanulj meg normálisan, illetve felszedni egy nőt utána ácsingózz análra.

2020. ápr. 13. 00:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!