Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért nem szereti legtöbbtek az anált?
Voltam egypár nővel már életemben, és szinte mind úgy álltak hozzá, hogy jaj ne... aztán mikor csináltuk, akkor meg sikítottak az élvezettől. Volt olyan is (igaz, csak 1) aki olykor 3x is képes volt így elélvezni és remegtek a lábai.
Mégis, a fogadtatás, mikor először felhozom az új partnernek, borzalmas, és lobbiznom kell, hogy nem olyan rossz - persze mint mondtam később ők is belátják tapasztalat útján.
Van olyan is, aki szereti közületek?
Hány évesek vagytok?
Nem kell reagálnia. Ti vagytok kiakadva,mert létezik aki nem szereti az anált. Létezik aki meg chilisbabot nem szeret enni. Van ilyen.
Ha ennyire zavar, hogy van aki nem szereti s*ggbedugatni magát akkor ne olvasgass ilyen kérdéseket.
23/L
Ha szerinted ennyire jó érzés akkor miért nem próbálod ki?
A barátnőd vesz egy felcsatolhatóst és akkor majd te is sikíthatsz az élvezettől.
Nem tudom miért nekem címzed, én nem vagyok kiakadva arra ha van olyan lány aki nem szereti az anált, semmi ilyenről nincs szó. Arról van szó hogy a "nem oda való" egy nyomi "kifogás", bőven elég azt mondani hogy ő személyesen nem szereti és kész, az teljesen elfogadható. Én egyszerűen nem randizok olyannal akivel nem egyezünk az ágyban és személyiségben, ez ilyen egyszerű.
Az előttem hozzám szóló meg nem tudom mit akar a felcsatolhatóssal...nem is értelek. Szopást is ki kéne próbálnom, mert szeretem ha leszopnak? Hajamat is húzza a lány, mert szeretem a lány haját húzni? Húzzak szoknyát, mert szeretem ha a lány szoknyában van? Nem is értelek, mintha inkább azt lenne nehéz elfogadni hogy van jó pár lány aki élvezi az anált. Nem tudom miért fáj ez neked hogy mi jól elvagyunk az ágyban.
Nem azt írta, hogy "nem oda való", hanem azt, hogy "nem bejárat". :D Zseniális, hogy azóta sem sikerült felfognod a különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!