Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért nem szereti legtöbbtek az anált?
Voltam egypár nővel már életemben, és szinte mind úgy álltak hozzá, hogy jaj ne... aztán mikor csináltuk, akkor meg sikítottak az élvezettől. Volt olyan is (igaz, csak 1) aki olykor 3x is képes volt így elélvezni és remegtek a lábai.
Mégis, a fogadtatás, mikor először felhozom az új partnernek, borzalmas, és lobbiznom kell, hogy nem olyan rossz - persze mint mondtam később ők is belátják tapasztalat útján.
Van olyan is, aki szereti közületek?
Hány évesek vagytok?
Talán, ha így csinálnák a férfiak, ahogy én szoktam, élveznék a nők:
beöntéssel kezdeni. Addig, amíg tiszta víz nem jön kifele.
Először csak simogasd, puszild a nyílást, körülötte. Alaposan síkosítózd be egyetlen ujjadat. Masszírozd vele gyengéden a nyílást, közben nyalj is oda. Szépen lassan csúsztasd be a síkosítós ujjadat és ne csinálj vele semmit, csak tartsd bent. Figyeld a nő reakcióját. Ha tetszik neki, megszokta, hogy van bent valami, kezdd el ki-be húzogatni lassan. Utána mehet finoman a másik ujjad is mellé, de azt is síkosítsd be. Figyeld, hogy reagál 2 ujjra, ha ujjazod, de előtte itt is legyél mozdulatlan. Ha tetszik neki 2 ujjal, akkor mehet a pénisz. Először csak a makkoddal simogad a nyílást, kend be síkosítóval a farkadat. Szépen lassan csúsztasd be a makkot, de tovább ne menj. Mozogj kicsit, finomakat, hogy csak a makk menjen ki-be. Ha tetszik neki, lassan kicsit mindig told beljebb. Közben simogasd a popsit, derekát, hátát érzékien. A belső záróizmot kell túlhaladni, ez lehet kicsit kellemetlen neki, ha igen, húzd ki teljesen és próbáld újra, lassan. Ha elsőre nem sikerül, pár ilyen próba után becsúszik. Végül eljutsz egészen, tövig. Lassan, finoman mozogj, dugd. Figyeld a reakcióját. Ha tetszik neki, mehet egyre gyorsabban, de fokozatosan, és tekergesd a csípődet is...közben ingerelheted a csiklójat, masszí3rozhatod a puncit, lehajolhatsz tarkó, lapocka, hát csókra. Szeresd a nőt közben, hogy érezze a törődést, ne csak farokkal. 32F
22# jahjj es ittvan az elmaradhatatlan mr "én majd megmutatom hogy kell"
Hát persze... már a beöntes szótol kiszáradok teljesen
Szerintem ha valaki nem szereti, vagy nem szeretné kipróbálni, az nem azt jelenti, hogy valami baj van vele, szóval vegyél vissza az arcodból, örülj neki ha tudsz így örömet okozni nőknek, csináld olyannal, aki szeretné, ennyi. És ezt úgy mondom, hogy próbáltam a párommal, tetszett is, van amikor egyszerűen nincs hozzá hangulatom, van mikor van, szóval nem vagyok ellene. De ettől függetlenül egy nőnek se kötelessége szeretni az élményt, csak azért mert te vagy más pasik igényt tartanak rá. Ha nemet mond a nő fogadd el, ha meg annyira kell az élmény akkor ne pazarold az idejét. Aki vevő rá előbb utóbb úgyis ki akarja majd próbálni magától.
22/L
Én bizony kimosom a belét a nőnek. Eddig mindegyik élvezte ezután az analt ti ostoba faxmarcik.
utolsó: Mosogasd nyugodtan. Nekem nem fogja senki. És làsd: ìgy is élek.
22 voltam
21-nek üzenem nyilvánosan is:
Amennyiben lenne erre megfelelő nő, kipróbálnám és lepontoznám.
Szóval ezzel nem szorítottál sarokba, te kis buta :P
Sakk-matt. :)
Erre jelentkező NŐK is írhatnak akár... mit bánom én.
23 vagyok, amúgy.
Felesleges válaszolgatni. Ez nem egy valódi kérdés. A kèrdező képtelen felfogni, hogy nem mindenki szereti azt, amit ő.
Kedves Kérdező!
Keress olyan lányt, aki élvezi. Ha neked ez ennyire fontos. De szerintem nem kéne bunkózni azokkal, akik nem szeretik. Mert azért ez még mindig nem bejárat. Keresd meg a hozzád tartozó lányt, a többiek meg hadd ne mosogassák már a belüket.
L/23
Igazad van.
Csak ezt ne írtad volna "Mert azért ez még mindig nem bejárat." A pici szád sem az életem :D és akkor folytathatjuk a vitát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!