Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért nem szereti legtöbbtek az anált?
Voltam egypár nővel már életemben, és szinte mind úgy álltak hozzá, hogy jaj ne... aztán mikor csináltuk, akkor meg sikítottak az élvezettől. Volt olyan is (igaz, csak 1) aki olykor 3x is képes volt így elélvezni és remegtek a lábai.
Mégis, a fogadtatás, mikor először felhozom az új partnernek, borzalmas, és lobbiznom kell, hogy nem olyan rossz - persze mint mondtam később ők is belátják tapasztalat útján.
Van olyan is, aki szereti közületek?
Hány évesek vagytok?
Mert nem arra való, sokaknak nem is erogènzóna, egèszsègtelen, gusztustalan, fáj.
Ha olyan pasim lenne aki ezt egynél többször felhozza, repül. Szerencsère párom sem vàgyik erre.
L23
Utolsó:
Te előbb repülnél az elős visszautasítás után :))
Mert fáj és kell hozzá előkészület is.
25/l
Nem veszítenèk sokat. Ha egy pasi nem fogja fel a határaimat, nem kell.
Utolsó voltam
Ha ennyire primitìv vagy, jobb lenne ha te tényleg csak análoznál. Ne szaporodj ^^
L23
"Te előbb repülnél az elős visszautasítás után :))"
Persze, nyilván te vagy az egyetlen kivételes férfi a bolygón, aki nem egyből szakít az első visszautasítás után, hanem kitartóan pitizik az anális szexért. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!