Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit suttogjak a csajom fülébe?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit suttogjak a csajom fülébe? Lányok mit szeretnétek hallanni?

Figyelt kérdés

Ti miket mondtok a párotoknak? Milyen szavakkal csábitjátok el, hozzátok lázba? Lányok mit szerettek hallani? Akár az ágyban vagy csak úgy random?

Sok hasonló kérdéssel találkoztam, de egyik se adott konkrét választ. Hátha most. (Értelmes válaszokat előre is köszi)

19F

2020. márc. 22. 04:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
67%

"Hihetetlenül szexi vagy ma, nagyon kívánlak, alig várom, hogy este megszabadítsalak a ruháodtól, először élvezésig foglak nylani, utána megb@&zlak jól ahogy szereted"

Ez nekem mindig beválik

2020. márc. 22. 08:59
 22/28 anonim ***** válasza:
72%

Lehet,hogy a kisebbséghez tartozom,de engem pl a káromkodás az ami beindit

Mondja ki,hogy meg akar b....

Nálam a baby meg a cica megnezevezes nem jön be. Nagyon nem

2020. márc. 22. 09:20
 23/28 anonim ***** válasza:
66%
Megnyertem a lottóötöst,a felét neked adom.
2020. márc. 22. 09:31
 24/28 anonim ***** válasza:
47%

Most ez komoly?

Ilyen ötlettelen vagy, h még azt sem tudod h mit suttogj a sajod fülébe?

Azt mondd neki amit akkor éppen érzel. H h megd*gnád, milyen jó az illata, és h h megfogod sz*patni ha akarja ha nem stb...

L

2020. márc. 22. 09:42
 25/28 anonim ***** válasza:
42%
Nyögd a nevem mikor elmész
2020. márc. 22. 17:03
 26/28 anonim ***** válasza:
48%
Nagyon szexi vagy ma. De jól áll ez a felső neked. Szeretnék kettesben lenni veled. Csábító az illatod és illik hozzád. Ilyesmiket mondjál.
2020. márc. 25. 15:23
 27/28 anonim ***** válasza:
73%

Te kis szuka,nagyon meg fogom szoptatni a szád.

Szét dugom az édes kis puncidat..

Megfoglak tölteni állat módon,a popsidba is.

Addig foglak kefélni míg be nem pisilsz.

Azt akarom hogy le nyeld az összes spermám,aztán megfoglak csókolni. Perverz kis ringyóm vagy.. stb stb..

Én így szoktam,ez pörget!

2020. máj. 5. 13:56
 28/28 nagybotos ***** válasza:
42%
És figyelj rá, melyik szavadra hogyan reagál. És szeresd. Valóban szeresd, ez az ami biztosan bejőn.
2020. jún. 14. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!