Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit suttogjak a csajom fülébe?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit suttogjak a csajom fülébe? Lányok mit szeretnétek hallanni?

Figyelt kérdés

Ti miket mondtok a párotoknak? Milyen szavakkal csábitjátok el, hozzátok lázba? Lányok mit szerettek hallani? Akár az ágyban vagy csak úgy random?

Sok hasonló kérdéssel találkoztam, de egyik se adott konkrét választ. Hátha most. (Értelmes válaszokat előre is köszi)

19F

2020. márc. 22. 04:24
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
67%

En csak azt tudom hogy amikor duzzog a csajom es piszkalom tovabb mindig kozli velem hogy mit akarok? En meg erre ra szoktam vagni hogy Teged. Ettol mindig zavarba jon es feladja a durcazast ha meg nem neha meg rasegitek par nyakra puszival es minden jo.

18F

2020. márc. 22. 05:40
 12/28 anonim ***** válasza:
13%
Baba, Cica, Baby, Babe, Szívem, Szeretlek
2020. márc. 22. 05:47
 13/28 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem az is fontos hogy mit csinálsz még a suttogás közben. Pl. ovatosan belemarkolsz a fenekebe, atoleled a derekat a ruha alatt, belepuszilsz a nyakaba, odahajtod a fejedet az arcahoz es ugy sugsz a fulebe, vegig huzod a combjan az ujjad egeszen a belso combjaig, felre turod a hajat es ugy csokolod meg a nyakat, magadhoz huzod hogy erezze mennyire felizgatott csak a jelenlete ilyesmi
2020. márc. 22. 05:53
 14/28 anonim ***** válasza:
67%
Ha engem kerdezel a nok imadjak ha egy ferfi hangokat ad szex kozben. Ertem ugy hogy nem fogja teljesen vissza magat hanem mondja ha valami tetszik neki. (Ez az, Ahh de jo, Mindjart elmegyek ilyesmi) Es a fulbe suttogasnal is ugyanez igaz. Csak mond el neki hogy mit tennel vele. Ha szereti a durva beszedet akar ugy is mondhatod csak ne vidd tulzasba.
2020. márc. 22. 06:02
 15/28 anonim ***** válasza:
67%
Bármit csak izgató legyen. Te ismered a barátnődet nem mi.
2020. márc. 22. 06:08
 16/28 anonim ***** válasza:
31%

"Most annyi mindent tudnék tenni veled.."

19L

2020. márc. 22. 06:15
 17/28 anonim ***** válasza:
13%
Csinálhatjuk seggbe van egy raklap wc-papírom
2020. márc. 22. 07:18
 18/28 anonim ***** válasza:
31%
Azt hogy elfogyott a wc papír.
2020. márc. 22. 07:26
 19/28 anonim ***** válasza:
28%
Semmit se suttogj a fülébe,szörnyen idegesítő ha pofáznak szex közben.
2020. márc. 22. 07:37
 20/28 anonim ***** válasza:
7%
Hát sírtam 😅😅😅😆😆😆 ezt az idióta kérdést.. 😄😄😄😆😆😅😅 a még idiótább válaszokkal és most nem a wc papírosra gondolok 😆😆😄😆😅🤭🤭🤭🤭
2020. márc. 22. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!