Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit suttogjak a csajom fülébe?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit suttogjak a csajom fülébe? Lányok mit szeretnétek hallanni?

Figyelt kérdés

Ti miket mondtok a párotoknak? Milyen szavakkal csábitjátok el, hozzátok lázba? Lányok mit szerettek hallani? Akár az ágyban vagy csak úgy random?

Sok hasonló kérdéssel találkoztam, de egyik se adott konkrét választ. Hátha most. (Értelmes válaszokat előre is köszi)

19F

2020. márc. 22. 04:24
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
56%

A barátom sokszor suttog a fülembe miközben hátulról átölel. Szerintem erre minden nőnek szüksége van. Olyasmiket szokott mondani ilyenkor hogy :

-Nagyon szexi vagy ma

-Alig várom hogy kettesben legyünk

-Imádom ezt a felsődet

Ilyesmiket

17L

2020. márc. 22. 04:27
 2/28 anonim ***** válasza:
21%

Én azt szeretem amikor a barátom megmutatja mennyire ódáig van éetem. Gyakran óda hajol vagy mikor ölel olyanokat szokott mondani hogy

Ugye tudod hogy nagyon szexi vagy bébi vagy mikor megsértődök rá gyakran próbálkozik hasonló szövegekkel mint például Bébi tudod hogy szeretlek ne csináld már. Ettől valahogy mindig megenyhülők. Imádom mikor így szólít.

22L

2020. márc. 22. 04:36
 3/28 anonim ***** válasza:
60%

Az én párom inkább szex előtt vagy közben szokott "suttogni". Én nagyon szeretem. Szerintem a szexnél is nagyon fontos a kommunikáció. Olyankor inkább dicsérni szokott illetve a tudtomra adja, hogy mennyire megőrűl értem. Értsd úgy hogy például:

Ez az kicsim.

Elképesztő vagy.

Nagyon szexi vagy bébi.

Istenem de jól csinálod.

Vagy mikor szexet akar olyankor:

Alig várom, hogy elaludjon a gyerek.

Leakarom tépni rólad a ruhát.

Alig várom hogy az ágyamban legyél.

Szerintem ha ilyesmiket mondasz a barátnődnek tetszeni fog neki. Ezekben nincs semmi trágárság mégis beíndítja a nőket.

28L

2020. márc. 22. 04:50
 4/28 anonim ***** válasza:
31%

-Annyira kivanlak.

-Pettingelni / szexelni akarok veled.

Az en csajom imadja.. kicsit felenk es elpirul de megorul erte mikor igy kimondom hogy mit akarok vele tenni.

17F

2020. márc. 22. 05:01
 5/28 anonim ***** válasza:
66%

Nekem inkabb ilyen perverz megjegyzeseket szokott tenni. Peldaul mikor kerdezem hogy mit csinaljunk csak annyit mond hogy lennenek otleteim. Vagy mikor nem talalom valamelyik ruhamat akkor : nembaj ugyis jobban tetszel nelkule. Vagy csak ilyen apro megallapitasokat tesz mikor fekszunk egymas mellett hogy imadom a borodet vagy nekedvan a legszebb feneked stb.

18L

2020. márc. 22. 05:06
 6/28 anonim ***** válasza:
39%
Szeretkezni szeretnék veled.
2020. márc. 22. 05:10
 7/28 anonim ***** válasza:
23%

Irok pár párbeszédet ami lezajlott már köztünk.

-Olyan illatod van, mint a…

-Nincs rajtam semmi.

-Ez az egyetlen vágyam

Vagy

-milyen terveid vannak estére?

-ez csak is rajtad múlik

Vagy

Nem akarok más lányt én csak is téged akarlak. Nekem te kellesz nem más.

De nézz utána romantikus könyveknek azokban minden benne van amit a lányok hallani akarnak. :) sok szerencsét

16L

2020. márc. 22. 05:16
 8/28 anonim ***** válasza:
0%
Nemtudom.
2020. márc. 22. 05:18
 9/28 anonim ***** válasza:
31%

Imadom a testedet

Megorulok erted

Ugye tudod hogy ma este atfog azni a bugyid?

Finom vagy (egy oral utan, tuti beszolas hogy ujra feltuzeld)

Ez az bebi.

A bebizes, cicazas mar magaban hasznos de vannak lanyok akik nem szeretik ez egyen fuggo.

2020. márc. 22. 05:22
 10/28 anonim ***** válasza:
31%

Túl sokat beszélsz. Szerintem jobb dolgokra is használhatnád a szádat.

Imádom amikor nem gondolkozól.

Szerintem bármit mondhatsz ami kicsit is perverz. A lényeg hogy legyél nagyon magabiztos közben mert ha nem akkor inkább viccesnek és furának fog tűnni.

2020. márc. 22. 05:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!