Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A Violetta live koncerten a...

A Violetta live koncerten a 212 szektorba jól lehet hallanni/látni?

Figyelt kérdés

2015. aug. 26. 17:01
 1/8 anonim ***** válasza:
csak akkor, ha hátrafele nézel.
2015. aug. 27. 00:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Helló! Ne sértődj meg, de nem akarok hazudni. Nem a legjobb hely, hiszen leghátul van, de az előny, hogy majdnem középpet van, így nem kell majd kitekerni a nyakad (bezzeg én a 226-os szektorban). Úgyhogy én tanácsolok vinni egy kis távcsövet, vagy egy minimum 10-es megapixelő kamerát/fényképezőgépet és azon nézni az előadást. Hallani pedig remekül fogsz, több száz decibellel fog üvölteni a zene, ne félj. ;)
2015. aug. 27. 12:30
 3/8 anonim ***** válasza:
*megapixelű
2015. aug. 27. 12:30
 4/8 anonim ***** válasza:
nem a megapixel számít, szóval azzal semmire sem megy.
2015. aug. 27. 13:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Miért ne menne? Ha közelít vele és a készüléken keresztül nézi a koncertet, akkor sokkal nagyobbnak láthatja a szereplőket, nem?
2015. aug. 27. 16:37
 6/8 anonim ***** válasza:
hát ha az a fényképező csak mondjuk 3x-os optikai zoom-al rendelkezik, akkor azzal aztán közelíthet, akárhány megapixeles...
2015. aug. 27. 19:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem lesz most is kivetítő amibe mutatják az előadást és gondolom felveszik az egész koncertet és lehet hogy csinálnak mégegy koncert filmet és akkor megnézheted közelebbről is, mert a koncert filmeket elég közelről veszik fel és egy felvett koncert filmből talán többet is lehet időnként látni mint élőben. Egy élő koncerten bármi kitakarhatja az előadást pl. a távolság, egy nagy fejű ember.

Szóval ne aggódj, szerintem látni fogod végig mégha időnként a kivetít is kell majd nézned.

2015. aug. 27. 22:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, most elhesegtem azt az álomképet, amit az előző lefestett itt neked: NEM lesz Koncert felvétel, mert ha lenne, hónapokkal ezelőtt bejelentették volna. Miért lenne belőle film? Már volt egy, a milánói En vivo-s, több nem lesz..
2015. aug. 27. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!