A magyarországi Violetta Live koncerten magyarul fognak beszélni a szereplők?
Figyelt kérdés
2015. jan. 13. 15:24
2/17 anonim válasza:
Igen nyilvaan. Uristen szerinted tudnak a spanyolok magyarul??😅meg angolul is kevesen tudnak nem hogy magyarul
3/17 anonim válasza:
A magyar szinkron hangjukra fognak tátogni. Vagy még azt se.
4/17 anonim válasza:
Szerintem azoknál a részeknél ahol beszélnek ott ki lesz magyarul feliratozva a kivetítőn! De nem biztos
5/17 anonim válasza:
egyet értek az utolsóval vagy feliratozva lesz vagy max pár szót megtanulnak pl sziasztok vagy valami olaszul sem tudnak mégis olaszl köszöntek a milánói En Vivo-n (nem a koncertfilmben)
6/17 anonim válasza:
Utolso valaszolo. Oke de az mas mert a spanyol es az olasz az iszonyatosan hasonlo a magyar teljesen mas azt nem olyan konnyu megtanulni spanyolbol ugyh biztos nem fognak spanyolul beszelni
7/17 anonim válasza:
szerintem meg fognak tanulni addigra pár szót, mert oda kicsik mennek, max. 10-12 évesek, és ők nem hiszem, hogy tudnak spanyolul/angolul :)
8/17 anonim válasza:
Utolsó:
10-12 évesek? Inkább 4-17, de ne zavarjon.
9/17 anonim válasza:
Úgy lesz, hogy ők elmondják spanyolul, a magyar szinkronos hangjuk pedig ismétli magyarul.
10/17 violetta 2002 válasza:
Hallottam hogy Tini tanul magyarul és pár szót tud is pl.szeretlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!