Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan jöttetek rá, hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöttetek rá, hogyan kezdtétek el élvezni pisilést és kakilást, a pisiszexet és kakiszexet?

Figyelt kérdés

Szeretnék olyanoktól őszinte irásokat, akik ezt tényleg élvezik. Hogyan kezdődött, egydül, vagy partnerral, milyen szintig jutottatok el, stb stb.

Akik csak fújozni tudnak, azokra nem lennék kiváncsi.

2020. febr. 28. 08:29
 71/103 anonim ***** válasza:
100%
Aki véletlenül nem érzi, hogy van benne egy adag kula és hogy székelnie is kell, az inkább hordjon pelenkát és ne akarjon 69-ezni.
2020. aug. 29. 14:12
 72/103 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan aki kipróbálna ilyet? Max pisiszexet vagy bármi hasonló játékot szívesen kipróbálnam magam ha van rá lehezőség gondolom ehez partnert találni lehetetlen ti hogy látjátok?
2020. okt. 24. 06:20
 73/103 anonim ***** válasza:
100%
Én kipróbálnám, de nem egyszerű ezekre partnert találni. 27/F
2020. okt. 24. 16:16
 74/103 A kérdező kommentje:

Hát én most belefutottam egy olyan lányba (atomszép), aki simán pisiltet a szájába, közben szopja is, de én is kapok tőle jó sokat, ha 69-ezünk :-). Ilyenkor elnyalom a popsiját is óvatosan ujjazom is kicsit 1-1 cm-re és volt már hogy éreztem belül a kakiját. Jöhetett volna lassan ki, de itt még nem tartunk.

Óvatosan céloztam rá a zuhany alatt, és nem küldött el undorodva a francba. Úgyhogy sztem ez is be fog következni :-)

2020. nov. 16. 06:37
 75/103 anonim ***** válasza:
Álom az élet
2020. nov. 16. 12:39
 76/103 anonim válasza:
Na bekovetkezett?
2021. jan. 30. 22:33
 77/103 anonim ***** válasza:
100%

a kérdezönek meķkora jó élete van!!!

Áááá.

2021. jan. 31. 14:59
 78/103 A kérdező kommentje:

Igen, bekövetkezett :-) zuhany alatt.

És eszméletlen izgató volt mindkettőnknek.

2021. febr. 1. 05:51
 79/103 anonim ***** válasza:
elmesélnéd!
2021. febr. 1. 19:42
 80/103 anonim ***** válasza:
91%
Mikor popsizunk és megérzem a kaki szagot a farkamon, akkor szinte azonnal eltudok élvezni, de a párom is. A kakis farkam bedugom hátulról a punciba és vissza. azonnal jön az orgazmus. Soha semmilyen fertőzést nem kaptunk. Ha a kaki egészséges, akkor a szaga sem kellemetlen, különösen szex közben.
2021. febr. 1. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!