Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan jöttetek rá, hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöttetek rá, hogyan kezdtétek el élvezni pisilést és kakilást, a pisiszexet és kakiszexet?

Figyelt kérdés

Szeretnék olyanoktól őszinte irásokat, akik ezt tényleg élvezik. Hogyan kezdődött, egydül, vagy partnerral, milyen szintig jutottatok el, stb stb.

Akik csak fújozni tudnak, azokra nem lennék kiváncsi.

2020. febr. 28. 08:29
 61/103 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy rövid gondolat erejéig csatlakoznék be: a frissen kitolt s__r közel sem annyira fertőző.

A gond az, ha az ürítés után órák telnek el, ott pihen a kaki a fűben elanyátlanodva, és rátalálnak a legyek, az összes baktérium, kórokozó, másnap belenyúl a kisgyerek, megeszi a kiskutya stb... olyankor már garantált a fertőzés, de annál, amit a kérdező ír, nem ez történik. Meg azt írta, hogy ő amúgy sem eszi meg.

2020. aug. 14. 19:13
 62/103 anonim ***** válasza:
100%
És akkor a lányok pcsatörlése? Sőt tangabugyija, amit szintén azért nem pártolnak a nőgyógyászok, mert a sgglyuktól felviszi a bacit a punciba?
2020. aug. 14. 20:11
 63/103 anonim ***** válasza:
100%
A nőgyógyásznak az a dolga hogy mindenre felhivja a figyelmet, aminek a legeslegkisebb fertőzési esélye van. De lehet hogy 1000 nőböl 1-nek okoz csak bajt és sokszor az is csak steril biologiai baj, nem életszerű baj.
2020. aug. 14. 21:41
 64/103 anonim ***** válasza:
100%
1000-ből egy is sok.
2020. aug. 14. 23:30
 65/103 anonim ***** válasza:
78%
Sziasztok! Biztos hallottatok már a vizeletterápiárol, mikor gyógyítási céllal a saját vizeleted iszod meg. A keleti gyógyászat is használja. Az elélvezéskor spriccelős nők punciját is élvezet kinyalni. Ha egészséges a párod, akkor semmi bajod nem lesz a pisis játékotól. Az egész csak gusztus dolga. Valaki írta, hogy ha sok vizet iszunk, akkor higul a vizelet. Így igaz. A kaki szexről hasonlót tudok mondani. Ízlés és izgalmi állapot függvénye. A vegásoknak jobb a kaki szaga, mint a húsevőknek. A kaki benned van, azonban ha levegővel érintkezik, akkor kezd bomlani és fertőzővé válni. Ha bele kerül a punciba a saját kakid nem igen leszel beteg tőle. Gondolj bele, a természet nem csinál rosszat, akkor a popsi és a punci távol lennének egymástól, mondjuk a fejed tetején lenne az egyik. Mi 8 éve csíki-csukizunk és soha nem volt semmi baja tőle. Sokszor a szagra már elélveztünk mind a ketten egyszerre. Igaz a végén kimosta zuhannycsôvel a puncit. Véleményem szerint több az undor e téren, mert nem izgalmi állapotban beszélek róla, mint a valós betegség veszélye. Akinek kedve van hozzá csinálja!
2020. aug. 27. 08:35
 66/103 anonim ***** válasza:
100%
Csiki-csuki? Malmoztok? :D
2020. aug. 27. 09:12
 67/103 A kérdező kommentje:

65 teljesen jól mondja.

És igen, itt és igy beszélni róla sokaknak unodritó. De állitom, hogy 50 undoritózóból, legalább 10 élvezné, ha belekeveredne nem tudományoskodó szex kozben, hanem totál feszabadult állapotban.

Mit gondoltok én hogy kezdtem el ezt élvezni ? Hát nem úgy, hogy a neten olvasgatni kezdtem róla, hátha megtetszik :-).

Hanem volt egy mocskos perverz, viszont atomszép bnőm, aki feltolt a popsihába 10 szem bonbonmeggy csokit és úgy 69-eztünk. Sztetek mi történt amikor elolvadtam benne a csokik ?

Szépen az arcombacsepegtette és potyogtak a meggyszemek is, én meg nyeltem mint kacsa a nokedlit, s közben a farkmon lógott.

Aztána csoki után jött más is. És nem éreztem undort, Azt már nem nyeltem, csak meglepődtem, de valami iszonyúan izgató bizarr élmény volt.

Hát ennyit erről. Szóval srácok, ha álmaizok nője lovagolna rajtatok háttal, mejd meglátnátok, hogy a popsija kezd szétnyilni és egy farkatok vastagságú kijönne belőle egy - egy centire, biztosan lelöknétek a lányt magatokról igaaaz :-)

2020. aug. 28. 16:47
 68/103 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, biztosan lelökném magamról a csajt, de a lakásból is kivágnám!
2020. aug. 29. 09:11
 69/103 anonim ***** válasza:
100%

Állapodjunk meg abban, hogy az,

- akinek egyáltalán eszébe jut és képes aközben szqrni egyet, miközben egy fqszban ül, és épp halad felfele az orgazmusgörbén (magyarán a teste épp egyáltalán nem arra van ráállva, hogy az anyagcsere-folyamatokat intézze)

- illetve, aki ezt élvezi, hogy rqszarnak a mellkasára dugás közben,

annak tuti van valami abnormális vagy deviáns szexuális viszonyulása a széklethez. Szexuálpszichológiailag kideríthető, a szakember valószínűleg oda jutna, hogy volt valami izgalmas gyerekkori élmény a kakival 3-6 évesen az óvodában másik gyerekekkel, a kakival, ami amúgy ugye tabusítva van, a szülők arra nevelik a gyerekeket, ne játsszanak vele, ne tapicskoljanak benne, és ugye a tiltott dolog eleve izgató, és akkor az a gyerekkori élmény a Kittikével meg a Fannikával, hogy megmutatták a bokorban, hogyan kakilnak, erotikus élményként rögzült.

2020. aug. 29. 09:45
 70/103 anonim ***** válasza:
78%

68 : igazd van, ezt igy is kell csinálni HAHAHAHA :-)

És ha véletlenül jön ki, akkor mi van ?

69 : Te meg csak elemezz elemezz lesd a kérdést, mások meg addig élvezkednek elemzések és teóriák felállitása helyett.:-) ki igy, ki úgy.

2020. aug. 29. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!