Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan jöttetek rá, hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöttetek rá, hogyan kezdtétek el élvezni pisilést és kakilást, a pisiszexet és kakiszexet?

Figyelt kérdés

Szeretnék olyanoktól őszinte irásokat, akik ezt tényleg élvezik. Hogyan kezdődött, egydül, vagy partnerral, milyen szintig jutottatok el, stb stb.

Akik csak fújozni tudnak, azokra nem lennék kiváncsi.

2020. febr. 28. 08:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/103 anonim ***** válasza:
80%

Újságban láttam.

És elsöre csak benyultam a sugárba.

Semmi extra érzést nem váltottki.

A kakival is ez volt.

De amikor magamra kenem vagy csurgatom pl. egy pohárból az már teljesen más. Olyan merevedésem van,hogy ha nadrág lenne rajtam kilyukadna...

Sajna barátnőmmel csak egymás lepisiléséig jutottunk. Aztán annak is vége lett. Azóta semmi.

2020. márc. 1. 00:06
 12/103 anonim ***** válasza:
26%

De nem telt el 36 óra

És 24 óán belül is több választ kapott.

Persze sok válasz törölve lett.

2020. márc. 1. 00:31
 13/103 A kérdező kommentje:

#12-es,

Most komolyan ez a legfontosabb, hogy hogyan lehet kiemelni ?

Vicc :-)

2020. márc. 1. 06:56
 14/103 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező

Igen ez is fontos

Ne diszkrimináljon senkit sem ez az oldal!

2020. márc. 1. 12:05
 15/103 anonim ***** válasza:
34%
Lángszóróval kellene itt tisztítani.
2020. márc. 2. 04:16
 16/103 anonim ***** válasza:
84%

Engem csak a pisil/pisilés izgat és egy gyerek koromtól kezdve így van.Egyedül minden nap élvezkedek valamilyen formában,volt olyan barátnőm is aki belement és tetszett is neki.

Szóval én tényleg élvezem!Gyerekként kezdődött fürdéskor pisiléssel,meg néha előforduló bepisiléssel és egyre többször vágytam rá.Olyan szintig jutottam,hogy az életem része lett.Élvezem egyedül is és partnerrel is (lány-fiú egyaránt,van bennem némi biszex hajlam).

2020. márc. 4. 13:21
 17/103 anonim ***** válasza:
30%

Aután csodálkozik mindenki hogy jajj miért van ennyi sok betegség,miért beteg megint a gyerek,miközben anyu esténként apu szrját keni szét a mellein,kózben apu szájába pisil...

Általában nem érdekel hogy más mit szeret csinálni otthon a négy fal között,de ezt be kellene tiltani,mert az egész társadalomra nézve káros.

2020. márc. 8. 07:03
 18/103 anonim ***** válasza:
91%

A korona vírust nem ettől kapodel.

Amúgy az usa-ban már jatszottak ilyen betiltósdit a múltszáza elején.

Chaplint cc.500000 dollárra büntették mer a felesége szájába digta a fütyülöjét....

2020. márc. 8. 09:37
 19/103 anonim ***** válasza:
94%

17

Hamarabb leszel beteg attól, hogy csupasz kézzel fogdosod a kapaszkodót, a plázában a vízcsap tekerőjét meg a budifülke fogantyúját, a bevásárlóközpontban meg a kosár fülét. Aztán tolod a szádba a tökmagos pogácsát. Vicces, hogy az embereknek egy ilyen koronavírushiszti kellett, hogy elkezdjenek ezeken a dolgokon gondolkodni. Az elmúlt 15 évben én voltam a dm-es higikendő legnagyobb hazai vásárlója, most meg nem kapok sehol, mert mindenkinek hirtelen de fontos lett.

2020. márc. 8. 11:52
 20/103 anonim ***** válasza:
92%

Nem a koronavírushiszti miatt gondolom ezt,és nem csak az az egy betegség létezik a világon.

Az ürüléked roh@dtul nem azért van hogy bármit csinálj vele azon kívül hogy lehúzod a wc-n.

2020. márc. 8. 12:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!