Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöttetek rá, hogyan kezdtétek el élvezni pisilést és kakilást, a pisiszexet és kakiszexet?
Szeretnék olyanoktól őszinte irásokat, akik ezt tényleg élvezik. Hogyan kezdődött, egydül, vagy partnerral, milyen szintig jutottatok el, stb stb.
Akik csak fújozni tudnak, azokra nem lennék kiváncsi.
Igen, az ürülék tele van kórokozóval, ebben tökéletesen igazad van.
De éppen ezért nem lehet egy halmazba tenni a vizelettel.
Tehát akinek ilyen ingerenciája van, az inkább pisivel élvezkedjen.
A vizeleteben gyakorlatilag méreganyagok vannak,biztos tudod mit csinál a veséd,azt is biztosan tudod hogyan termeli a vizeletet,ezaltal tudod hogy miért nem kellene azt meginni. De ha ezt akarja valaki csinálni,hát nyugodtan,én csak azt utálom ha valaki az ürülékével szórakozik.
Egyébként itt a legtöbb(mondom a legtöbb,nem minde!!) pisi/kakiszex kedvelő válaszoló tizenéves kis szűzfiucska aki kiskanállal enné a szrt is,ha utána betehetné a kukiját egy nőnek...
# Mondjuk ennek pont semmi köze nincs a sorkatonasághoz...Arra most éppen nincs szükség,el kell fogadni,nem kell minden fiatal fejéhez hozzávágni,mert unalmas,idegesítő,és egyszercsak azon lapod magad,hogy mindenki utál érte...csak gondoltam még időben szólok.
Viszont ahhoz már töb köze lehet,hogy a mai gyerekek sokkal hamarabb találkoznak ilyen dolgokkal a neten és azthiszik hogy ez teljesen normális.
25 egyet értek a sorkatonaság qrvára nem befolyásolmilyen dolgokat. Aki szereti az csinálja akár volt katona akár nem.
És még ki_aszott sokmindent. Csak nem akkor hanem utána.
A pisi:alapvetően nincsenek benne méreg anyagok,az ven benne amit szervezeted nem tudodtt valamiért feldolgozni/felszívni
Pl:ha rengeteg vizet iszol akkor egy idő után csak átmegy rajtad.
Abban nem sok méreg van...
Tehát ha újra elfogyasztod akkor abbol felszivodik ami az elöző körben valamiért nem.
Kaki:kitudja mennyi sz_art eszünk amúgy csak épp nem úgy hívjuk.
Az emésztőrendszer pedig felvan készülve erre meg még millio minden másra amitől felfordulhatnánk. Más országokban bogarakat esznek...az mitől jobb? Ja és képzeld azok is kakilnak amig valaki megnem eszi őket a kakival együtt!!! Micsoda fertő! Sátan evés a neved.
Szóval ahogy igértem, amin túl vagyok :
- 69-ezés közben brutál adagot kaptam popsiból az arcomba, nyakamra és eszméletlen jó volt, a látvány az érzés és közben lüktetni a csaj szájába.
Az a tény, hogy az arcomra jött nem zavart, az sem hogy valamennyi a számba is jött, az sem. És érdekes, nem volt undoritó ize sem. Nyilván nem nyeltem le az egészet, mert nem a megevés miatt kellett, hanem az összes többi élmény miatt.
- aztán volt egyszer olyan is, hogy a lány lábait terpeszben a műszerfalra tette, maga alá teritett egy törülközőt, bugyi volt rajta, de nem tanga hanem szélesebb kicsit és azt nyomta tele, felcsúszott a puncija felé az egész, brutál látvány volt. És ez is simán felizgatott a látványa, a tudat és az egész egymásnak szóló intimitás. Majd félrehúzta a bugyiját és a keményebb elejét, ami még nem volt krémes, betolta a puncijába. Na ekkor már félreálltam az autóval és kiszálltam, átmentem az ő oldalára, kitette a lábait és ugy nyaltam szanaszéjjel, majd megdugtam ott oldalról a nyitott ajtóban.
Ezek és hasonló élmények nekem nagyon belémégtek és azóta kakiszex függővé váltam.
Akik eddig fújoztak, meg jöttek egészségügyis dumákkal, azoknak ez ugysem élmény és nem is lesz az.
Viszont attól, hogy havonta egyszer kétszer le lecsúszik egy kisebb adag a torkomon, nem lesz semmi bajom tőle. És különben is tojok rá, nekem az élvezet mindennél fontosabb volt egész életemben, bármikor bármit félredobtam az élvezkedés és emiatt is.
#28 teljesen korrekt vagy.
Mert neked is az volt a fontos a hszben hogy én élvezem. Az hogy mit mitől az már mellékes.
Én is ezt vallom. Legyen mindenki élvezkedő ugy ahogy neki jolesik.
Egyébként pedig nagyrészen a sok utcán rohangáló idegbeteg ember azért olyan, mert kielégületlenek, ugy istenigazáboool :-) éscettől feszültek, ugy 10-enéve kb.
Tyű kérdező brutál vagy.
Ha neked ez bejön csináld engem nem zavar.
Végig akartam olvasni a sztorid mert érdekelt volna de a műszerfakas bugyis történet után majdnem vissza ugrott a kávé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!