Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöttetek rá, hogyan kezdtétek el élvezni pisilést és kakilást, a pisiszexet és kakiszexet?
Szeretnék olyanoktól őszinte irásokat, akik ezt tényleg élvezik. Hogyan kezdődött, egydül, vagy partnerral, milyen szintig jutottatok el, stb stb.
Akik csak fújozni tudnak, azokra nem lennék kiváncsi.
Hééé mindenki itt :
Nem azt mondtam azt hiszem, hogy nagykanállal eszem.
Csak annyit érzékeltettem, hogy őrülten izgat amikor egy lány popsija szétnyilik és egy brutál vastag adagot kinyom.
Az hogy ezt milyen pózban és hova teszi, az mellékes.
Úgyhogy ennyit erről.
40 :
Nos a lényeg az, hogy én boldog vagyok igy, más meg máshogy (én nem minősitem más ténykedését) és sztem ez a fontos. Minél több boldog (kielégült, testileg-lelkileg is) ember rohangál (na) az utcán, annál kevésbé lesz őrültek háza az egész világ. Tudom elvont gndolat, de gondoljunk már bele egy kicsit.
44 :
Igen, teljesen igazad van. Nekem a nővérem (egy zsarnok állat a munkájában is és otthon is) osztja az észt állandóan, hogy milyne felelőtlen pasi vagyok, mert, - jaaa soha nem voltam nős, 54é vagyok de nem hagytma szanaszéjjel a világban x pici gyereket az anyjukkal egyedül -, engem eglyz életemben semmi nem érdekelt, csak a szép autók, szép NŐ-k és az erotika !!!, nem szexelés, nem dugás, hanem SZÉP erotika !!!.
Erre én : igen ez igy van, de én igy vagyok boldog kiegyensúlyozott ember és kész.
Szerintem a pisi- es kakiszexet ne emlitsuk egy kerdesben. Fenyevek valasztjak el.
Mas kerdes, hogy a pisi-szexet jelen allas szerint lenezni illik, egy szaros kotont frigid Marikaval meg alapnak tartani.
Egyszer dumáltam egy pisiszex mániás pasival, akkor felizgultam erre.
De nem próbáltam ki
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!