Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha tőletek a párotok pisiszexet kérne, mit szólnátok hozzá?
Azt kérné, hogy nézhesse, ahogy pisiltek mondjuk egy lavór felett, belenyalhasson a pisitekbe, illetve kérné, hogy pisiljétek őt le (pl. a hasát, arcát).
Fordítva, hogy a férfi pisil le titeket, nem lenne, csak ti őt.
Mi a véleményetek a pisiszexről?
Indulatmentesen kifejtenéd részletesebben?
(Én nő vagyok, tőlem nem kértek pisiszexet, én sem mástól. Viszont egy ismerősöm erről számolt be. A saját véleményemmel nem akarom befolyásolni a tiéteket, de hasonló, mint a tiéd.)
Istenem, mekkor ÜGYET csináltok ebből :-)
Tanácsolom minden fújozó lánynak, hogy egyszer amikor nagyon kell pisilnie kezdjen el masztizni, de elég, ha csak simogatja a csiklóját és közben engedjen el egy-egy rövid pisilést. Vagy amikor masztizik és érzi, hogy kellene pisilnie, engedje el nyugodtan.
Brutál élményben lesz része ezt pasiként garantálom.
S ha ez megtörtént, jöjjen ide vissza újból fújozni, kiváncsi lennék.
Engem megkért a partnerem, hogy pisiljem le, amikor térdepelt előttem. Utána mélyen belenyalt. Nagyon élveztem.
51NŐ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!