Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hihetelenül erős mentális komplexusaim vannak, ezért még szűz vagyok, hogyan kellene ezt leküzdeni? 22/L
Nagyon vágyom a szexre, de ha ismerkedésre kerül a sor mindenemmel úgy érzem, hogy taszít ez az egész
14 éves koromban volt az első orgazmusom, működnének a hormonjaim rendesen...
#29: Én is ezt mondtam. Az emberek ugyanazok. Nem lesz itt sokkal nagyobb arányba az aki csak szexet akar mint aki normális kapcsolatot. A Tinder meg ezek is ugyanúgy gyűjtik a kanosokat mint a normálisakat. Sőt mivel kezdett terjedni hogy milyen könnyű ott egyéjszakásat szerezni nagyon sok csávó már megy is Tinderre.
Na mindegy... Eltértünk a témától.
A lényeg kérdező hogy biztosan fogsz olyan fiút találni aki azért szeret ami vagy és nem a bugyit akarja letépni rólad és azon fogod kapni magad hogy mellette feloldódsz. :)
Sok sikert!
Társkeresőkre meg csak a lúzerek regisztrálnak.
Egy normális férfi élőben ismerkedik vagy társaságban.
A Tinder "menőbb" platform. A társkeresők amúgy tényleg csak az elkeseredett lúzerek gyűjteménye.
Sok sikert.
Ne csatakrészegre idd magad, csak két feles töményet,hogy ellazulj.
Olyat válassz aki garantáltan kedves lesz. legjobb ha beavatod a problémádba, hogy legyen türelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!