Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hihetelenül erős mentális komplexusaim vannak, ezért még szűz vagyok, hogyan kellene ezt leküzdeni? 22/L
Nagyon vágyom a szexre, de ha ismerkedésre kerül a sor mindenemmel úgy érzem, hogy taszít ez az egész
14 éves koromban volt az első orgazmusom, működnének a hormonjaim rendesen...
Oszt mégis hol ismerkedjen?
Barátai nincsenek, gyárban dolgozik. Nulla esélye van az ismerkedésre.
a tinderen és a badoon ugyanazok az arcok vannak fenn 4-5 éve, akik bemásolnak egy sablon szöveget
egyszer egy fiú véletlen a "lefogyott a pénze a telefonjárl" típusú üzenetét küldte el
Ez komoly? Nekem meg barátom teljesen összetört miután komoly kapcsolatot keresett ezt rögtön leszögezte a találkozók előtt. Első csaj 10p után le akarta szopni nyilvánosan, a másik meg megemlítette már személyesen hogy ő komolyat akar de van ki dugja őt arra nincs szüksége. Meg nem ő van a képen, stb...
Na ezért kerülendők ezek a sz_rok.
Kérdező ha van kedved csupán beszélgetni (csak itt nem kell átmenni máshova meg nem kell élőben) én öntök beléd lelket. Amúgy is szimpatikus vagy mert én is gyárba dolgoztam és nem nagyon tudtam kimozdulni. :D
Kérdező, itt lehet ismerkedni, én is mindig itt szoktam nőként. Vannak normálisak is, már az első üzenetváltásokból le lehet szűrni. Egy gyk felhasználó vette el a szüzességemet, a jelenlegi barátomat is itt ismertem meg.
Azt én sem ajánlom hogy direkt azért szedj össze valakit hogy szűztelenítsen, de ha kapcsolatot szeretnél, olyat aki kivár és türelmes, és szép lassan "kinyit" mint nőt, itt is ugyanúgy lehet találni mint bárhol máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!