Szánalmasnak vagyok, ha 36 éves férfi létemre félek az ordibálós, mindig mérges mindenbe belekötő emberektől és semmilyen formában nem tudom magamat megvédeni?
Te kezelésre szoruló vagy szánalom helyett.
Próbáltál már kimenni egy elhagyatott mezőre s kiüvölteni a hangokat fejedből?
Ha nem, akkor tedd meg párszor;)
Mindenkinek lehet rossz napja, aki felbátorítja magát, hogy ordibál veled, annak az oka a szexuális kielégületlenség frusztrációja. Nagyon veszélyes kór!
Persze most dumálok neked, de azért próbáld ki a következőt. Lásd az istent minden emberben.
A szorongó ember jellemzően nem önérvényesítő, a többiek érzékelik ezt és -például- manipulatív módon így érvényesülnek. Én is ilyen voltam, aztán egyszer elszakadt a cérna és visszapofáztam keményen, meglepett az eredmény: azonnal visszavett az illető, sőőt, már-már megalázkodott. Ez az, amire Te sem gondolsz az ön(alul)értékelésed miatt. A későbbiekben -ha nem is ordítottam- komfrontatív szituációkban intelligens jelleggel aláztam, megmosolyogtam az illetőt, és bejött...
Rá kell szoknod!
Ha a hangokat hallucinálod, az viszont valami komolyabb lehet, erről beszéltél orvossal? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!