Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Waberer's-nél pályakezdő...

Waberer's-nél pályakezdő nemzetközi kamionsofőröknek tudnak/szoktak valamilyen formában (munkába állási támogatás, fizetés előleg, kölcsön) az induláshoz anyagi segítséget nyújtani?

Figyelt kérdés
Munkaügyin keresztül csinálom a jogsikat és a GKI-t. Kezdőként a waberer's-hez tervezek menni. Sajnos anyagilag a béka feneke alatt vagyok. A kezdéshez és a 3-4 hét kint léthez viszont nem is olyan kevés pénz kellene amit jelenleg magam nem biztos hogy meg tudok oldani.

2016. jún. 18. 09:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Ne parázz a fizud nagy részét arra kaoid h ott kint megélj, szoval nem haalsz éhen.

Sok sikert, én is moat tervezem a jogsit, csak önköltségen

2016. jún. 21. 17:27
 2/5 anonim ***** válasza:
van, indítási pénznek hívják. Én 100 eurót szoktam, az pont el is megy a 3 hét alatt, de én itthon is bevásárolok előtte.
2016. jún. 21. 18:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nektek mennyibe szokott kijönni egy hónap?
2016. jún. 21. 21:30
 4/5 anonim ***** válasza:

attól függ. Átlagban 3 hétre ~400 körül lehet keresni. Én volt hogy 3 hétre 230 at kaptam, igen, 230. Mindenkinek kikerekedik a szeme, ilyen nem létezik, pedig de. Hogy hova tűnt a pénzem... kitudja, valaki zsebében tuti. Aztán a következő 300 és akk mondtam h jó akkor befejeztük szevasztok :D

Franchise válogatja... vannak nagyon hulladék xarok, vannak normálisak, de magára a Waberersre nem mondanék rosszat, mert jó, csak a hozzá nem értő idióták baxák el az egészet. Hajtanak mint az állat, de több pénzt nem kapsz, sőt, még le is vonnak mert ráfogják hogy túlfogyasztottál ami érdekes mert ezekkel a mai autókkal művészet túlfogyasztani ha benne vagy az adott km-ben.

Javaslom keress olyat akiknél csak napidíj van, ezt az üzemanyagos hülyeséget meg inkább hanyagold, jól nem fogsz járni vele. Ja és már az elején tisztázz mindent (nem csak ennél a cégnél), én pl tisztáztam hogy nem vezetek hajnalban, az az alvásra való, hogy nekem ne mondják meg mit csináljak mert úgy se csinálom ha nem akarom, volt hogy bejelentettem 2 héttel előtte hogy x.-én otthon akarok lenni, erre x előtti napon mondja hogy "hú hát későn szóltál, csúszás lesz ebből" , mondtam ok, én ha kell hazajövök üresen is, sőt, magához az anyacéghez mentem panaszkodni. 1 óra múlva jött is a magyar fuvar, még autót is küldtek értem hogy még előző nap hazaérjek.

Nem számít, hogy kezdő vagy vagy nem, állj ki magadért, úgy is azt fogja mindenki mondani, hogy neked nincs jogod még feltételeket szabni, mert kezdő vagy stb... ez hülyeség, ha becsicskulsz mindig hülyíteni fognak. A másik tanácsom hogy sose hallgass a többi sofőrre, mivel mindenki egyénileg csinálja a dolgokat... hallgasd meg, és döntsd el érdemes-e vagy nem. Én már volt hogy otthagytam őket a g*cibe hogy dugják fel maguknak a "segítségüket" ami nem állt másból mint hogy baxtattak meg úgy viselkedtek velem mint a kopasszal a katonaságban, aztán meg :OO Nem kell neki a segítségünk!

Én mindig megoldottam mindent egyedül, volt hogy betévedtem Párizsba is, volt hogy falukba tévedtem stb... de mindig odaértem, és elvégeztem a munkát, és még szép tájakat is láttam ^^

2016. jún. 24. 07:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kimerítő válaszodat! Nagyon hasznos!
2016. jún. 26. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!