Hagyan lehet elmulasztani a bizonyos helyzetekben fellépő erős szorongást?
Én is ilyen vagyok. Annyi különbséggel, hogy én a nyugtató szedése előtt attól is elkezdtem remegni, ha valaki ismeretlenül rámírt facebookon.
Nem tudok ajánlani semmit pszichológuson kívül.
Nagyon nepszerutlen leszek. Gimnazistakent nyelni nem tudtam egyszer csak es onnantol ketto even at kenyszeresen nyeltem es ugy ereztem, nem megy. Legszomj, szedules, horror. Akkor valami kulso tortenes kizokkentett es elmult. Atmenetileg. De igazabol a csoda az eletemben az X betus nevu gyogyszer.
Azota egyedul repulok is. De. Van meg szorongas, panik, csakhogy latom a veget. Nem akkora mumus. Tudom, hogy kb mennyi ido mulva hat a gyogyszer. Nagy helyzet elott megelozesbol is beveszem.
Nem okoz fuggosegem. Nelkule siman lelki nyomorek lennek.
Orvos!! Terapia is lehet, de meg sok penzert is ritka, hogyha nem finghamozas.
Inkabb az lehet, ha a yogyszer hatasara jol birsz szituaciokat, nem idezed fel a rossz emlekeid, kesobb probalhatod ritkitani vagy elhagyni.
Jo a majfunkciom huszonev szedes utan. Miert volna jobb szorongani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!