Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit javasoltok bizonyos...

Mit javasoltok bizonyos esetekben fellépő hányinger, hasfájás ellen?

Figyelt kérdés

Ha nem vagyok otthon több napig, és nem dönthetem el csak úgy, hogy mikor mit eszem vagy mit csinálok, pl. egy utazáskor, kiránduláson, túrán stb, akkor szinte mindig ezeket a kellemetlen tüneteket tapasztalom.

Az oké, hogy a szervezetemnek szokatlan, hogy nem a szokásos rutinok folynak, de attól még nem normális, hogy olyan gyakran vagyok rosszul.

Mit lehet ez ellen tenni? Megelőzés? Tippek? És ha már rosszul érzem magam, milyen módszert/gyógyszert tudnátok javasolni?

2009. ápr. 16. 16:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Nemtudom megelőzhető-e, mindenesetre a daedalon kifejezetten hányinger csillapitó vény nélküli gyógyszer .
2009. ápr. 16. 17:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Van homeopátiás hányingercsillapító is, az megelőzésképpen is használható, több napon át is. Nem szereted ezeket a kirándulásokat, utazásokat? Mi ellen tiltakozik a szervezeted?
2009. ápr. 16. 17:58
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem tudom, pontosan mitől lehet. Régen nem volt ilyen problémám, aztán egyszer csak elkezdődött, és azóta már "rutin". Az egyik ilyen alkalom után eldöntöttem, hogy megváltoztatom az étkezésemet, mert kövér voltam, és egészségtelenül éltem. Azóta fogytam 10 kilót, tök máshogy étkezem, de azóta is volt 2 ilyen alkalom, amikor így rosszul voltam.

Ez lehet pszichés eredetű?

2009. ápr. 16. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!