Elsőfokú rándulás esetén mit javasoltok?
Tegnap voltam a barátaimmal egy szórakozóhelyen és játszottunk kicsit. Este a zuhany alatt vettem észre, hogy egy csúnya folt van a jobb bicepszemen. Bekentem sportkrémmel de másnap ez a folt már egész erősen látszott és éreztem is hogy gyengébb vagyok (mintha izomlázam lenne).
A neten kezdtem el keresni először és onnan gyanítom hogy ez egy enyhez elsőfokú rándulás lehet, viszont tanácsot csak olyan helyzetre ír amikor az ember csaknem elveszti a karját.
Szóval: úgy érzem mintha izomlázas lenne a jobb vállam és felkarom és van egy vérömlenyem is. Igyekszem kímélni, sportkrémmel kenegetem, de nem tudom el kellene e mennem orvoshoz is? Fáslizni érdemes? Milyen gyorsan jön helyre?
Ne állíts fel öndiagnózist, nem tesz jót. Persze ebben az esetben ártalmatlan, de amikor az ember pl mentális betegséggel kezd el foglalkozni. Ajjajjj
Na de a tárgyra térve: a ficam az jobban fáj, minthogy hazaérsz és akkor veszed észre.
tied valszeg egy húzódás/ zúzódás(bár ezt izomra nem használják), esetleg a kettő keveréke. Ne aggódj, pár nap alatt elmúlik. Ha gondolod jegelheted, kenegetheted stb és pihentesd 6 napig. Ha valami folytán 5-6 nap múlva még mindig fáj, akkor doki. De ne aggódj, nem lesz baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!