Székrekedés (túl kemény széklet miatt). Mit javasoltok? Bővebben lent
(Lehet nem jó a témakör,de nem tudtam,hová soroljam)
Eléggé makacs székrekedéssel, jobban mondva kemény széklettel küszködöm néhány hete. Guttalax segít (7 csepp is),de már nem akarom, mert félek, hogy hozzászokik a szervezetem (eddig kb 7-8x használtam) Doki szerint kevés folyadék és mozgáshiány az oka. Természetes gyógymódot nem tudtok, ami mondhatni "azonnal" legalábbis hamar segít? Most is úgy érzem, h kellene, de nem bírok vele... (bocsánat,ha túl undin fogalmaztam meg)
nekem volt, hogy 5 napig se ment már fájt mindenem, és akkor kérlek egy pohár 100 %-os narancslébe öntöttem két evőkanál olajat, na ez hatott. előtte ilyenek segítettek még , este szilvalekvárevés és tejet rá, ricinusolaj, tisasen tabletta( este)
sok sikert én megértelek nagyon is.
szűztea kapszula.
De, ha természetes módon szeretnéd, sok sok sok friss zöldség, reggelre garantáltan sikerülni fog.
Reggel én nehezen végzem a nagy dolgomat, de mikor tavaly Görögországban voltunk, minden nap ettem sok friss salátát, zöldséget. Reggel pedig vigyorogva indultam el a wc-re :D
Szenna tea!
De, vigyázz vele nagyon erős hashajtó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!