Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kicsi a péniszem akkor a legbölcsebb döntés a részemről ha elfelejtem örökre a lányokat?
Figyelt kérdés
Ha egy lány elfogadná a méretemet úgy érezném, hogy csak muszájságból tenné. De legbelül undorodna tőlem. Már annyira elszomorít, hogy fel sem áll és semennyi szexuális vágyam sincsen. Olyannyira elszomorít, hogy a lányok szemébe sem tudok nézni. Kerülöm a tekintetüket és a közelségüket.2020. jan. 29. 20:38
31/48 anonim válasza:
75% te olyan okosnak hiszed magad, hogy antidepresszánst adnál valakinek, mert kicsi a farka, ami persze a maradék libidóját is nullára vágná.
Jobb lenne ha nem osztanád tovább az észt.
A kérdezőnek nem pszichológus kell, hanem egy nő, aki elfogadja ekkorával.
És ne legyél olyan nagy jampi a 14 centiddel, mert simán találkozhatsz olyan nővel, akinek ez kevés lesz.
32/48 anonim válasza:
XDDD még mindig nem a farkával van baj a csávónak, bár tudom, hogy itt mindenkinek 20 centi. És nem, nem én adnék neki antidepresszánst, hanem egy orvos, ha indokoltnak látja. Hidd el, értenek hozzá, kicsit jobban, mint te vagy én.
33/48 A kérdező kommentje:
Már nem tudom, hogy mitévő legyek.
2020. jan. 29. 22:32
34/48 cseppszi válasza:
Nekem van egy szobafestő barátom. elég kicsi a kukija de van felesége meg gyereke. Kis kukival is lehet jókat élvezni is meg gyereket csinálni is. Csak kell valaki aki önmagadért szeret. Ez nem farokméret függő. A nők nem a farokba lesznek szerelmesek, hanem az emberbe akié a farok.
35/48 anonim válasza:
Teljesen átlagos farkad van, az emberek nagy részének ekkora. Akiket magad körül látsz csajjal járkálni, azoknak is a nagy részének ekkora. Csak a fejeddel van a gond. Egyetértek a 80%-ossal, és tisztelem, hogy ennyi energiát ölt bele, hogy segítsen neked, kár, hogy te már nem fogsz senkire sem hallgatni, csak arra az 1-2 szűzre, aki azt írja itt, hogy kicsi. Mert az megerősít abban, hogy sajnálhatod magad.
36/48 A kérdező kommentje:
Mi a baj a fejemmel?
2020. jan. 31. 14:37
37/48 anonim válasza:
Hogy téveszméid vannak és sajnáltatod magad. De szerintem ezt te is tudod.
38/48 A kérdező kommentje:
Pedig hidd el nem szándékosan teszem. Soha nem a rosszindulat vezérel. De szinte minden téren hatással van az önbizalomhiányom az életemre. Mindneki azt mondja nekem, hogy sokkal több van bennem mint gondolnám.
2020. jan. 31. 14:51
39/48 anonim válasza:
Rosszindulat? Senki nem vádolt ezzel, csak magadat szivatod.
40/48 A kérdező kommentje:
Idáig mindig azt vágták a fejemhez.
2020. jan. 31. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!