Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kicsi a péniszem akkor a legbölcsebb döntés a részemről ha elfelejtem örökre a lányokat?
Figyelt kérdés
Ha egy lány elfogadná a méretemet úgy érezném, hogy csak muszájságból tenné. De legbelül undorodna tőlem. Már annyira elszomorít, hogy fel sem áll és semennyi szexuális vágyam sincsen. Olyannyira elszomorít, hogy a lányok szemébe sem tudok nézni. Kerülöm a tekintetüket és a közelségüket.2020. jan. 29. 20:38
21/48 anonim válasza:
Na ezért nem vagyok profi. Fogalmam sincs mit csinálnak, de nem véletlen dekkolnak ott 3+2 évig az egyetemen és azt tudom, hogy többekkel is csodát tettek körülöttem. Mondjuk nem szexuális téren, hanem két srácnak, akiket suliból ismertem, autóbalesetben meghalt mindkét szülőjük (13 és 16 évesek voltak). Most mindkettejük boldog, teljes ember, egyikük a BME-re máskikuk pedig a SOTÉ-ra jár, párkapcsolataik vannak, pedig majd egy évig attól paráztunk, hogy a végén még öngyilkosok lesznek. Hozzájuk képest egész jó helyzetben vagy. Ha meg a pszichológus nem tud segíteni, akkor beutal pszichiáerhez, ő már orvos és gyógyszert is fel tud írni.
22/48 A kérdező kommentje:
Talán egyszer rászánom magamat és elmegyek. De ennek még nincs itt az ideje.
2020. jan. 29. 22:00
23/48 anonim válasza:
Mikor jönne el az ideje, ha nem most? Látványosan utálod magad, ennél magától már nem lesz jobb.
24/48 anonim válasza:
Itt egyedül a hozzáállásoddal van gond. Tényleg jobb lenne ha felkeresnél egy szakembert aki segítene neked ebben túl lendűlni.
Ha nem gondolkodnál ilyeneken, akk sztem már lett volna rá esély, h egy pár lánnyal szexelhess.
L
25/48 anonim válasza:
Ha kettőnél több agysejted lenne, látnád, hogy nem a farka hosszával van baja a csávónak, hanem a komplexusaival. Lehetne húszcentis lószerszám is a gatyájában, akkor is ugyanitt lenne. És igen, ha nincs más megoldás, a kedélyjavítók rövid idejű használata véglegesen is megoldhatja a problémát.
26/48 A kérdező kommentje:
#24: Szerintem esélytelen. Pár lánnyal,inkabb eggyel sem.
2020. jan. 29. 22:05
27/48 anonim válasza:
Na mindegy, én feladom, ha neked jó az, hogy a gyk-n sírsz ismeretleneknek, akkor legyen úgy.
28/48 anonim válasza:
20 centivel senkinek nincs komplexusa, nem tudom te melyik bolygón élsz.
29/48 anonim válasza:
Nyilván akkor nem a farkával lenne baja, de találna mást, ami miatt komplexusa lenne. Mégegyszer elmondom 13-14 cm max kicsivel átlag alatti, de inkább átlagos, az lehetetlen, hogy valaki emiatt utasítsa visszam
30/48 anonim válasza:
Add fel ! Ne küzdj ellene, fogadd el. Úgyse lesz sose senkid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!