Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érthető döntés, hogy a méretem miatt végleg szüzességi fogadalmat teszek? Ti mit tennétek a helyemben?
Légszíves normális válaszokat írjatok, mert még soha nem volt barátnőm, lelkileg pedig nagyon labilis vagyok és pont emiatt gondolkozok azon, hogy végleg szüzességi fogadalmat tegyek, mert pokoli lelki fájdalom lenne számomra, ha azzal szembesülnék, hogy egy lány nem érzi a péniszemet, elmondja az őszinte véleményét, hogy ez nem elég vagy legrosszabb esetben megaláz. Kb. 15 cm hosszú és szűk 3,8-4 cm vastag, de relevánsabb adat, hogy körbemérve a kerülete 11,5 cm. Nem vagyok önző és egy pasinak a legszebb, legnagyobb önbizalommal bíró dolog az, ha látja a partnerén az őszinte élvezetet/kielégülést. Mondjuk én magamon is érzem, hogy nem elég, ha maszturbálok és sok helyen is olvastam már, hogy az átlagokról szóló állítások mind kamuk és valójában a legtöbb pasinak 16-17 cm hosszú és kb. 4,5 cm vastag vastag (13-15 cm kerület). Legjobban annak örülnék ha:
* mindenki őszinte lenne velem szemben
* hasonló adottságokkal rendelkező pasik leírnák a tapasztalataikat
* minél több lány írná le a tapasztalatait és azt, hogy eddig milyen méretekkel szembesült
25/F Köszi szépen az őszinte kommenteket.
Ezzel a mérettel nincs gond
Ez egy átlagos faasz
24N
Semmi gond a méreteddel
Szóval ne csináld
# 5 Meg az anyjuk p csáját csak a 17-18/5 a jó. Nagy a pofájuk. Aztán ha valaki alájuk vágna egy ilyennel, egy hétig nem tudnának ülni. Persze ha olyan csajokkal kezdenél, akiken többen mentek át, mint honfoglalás idején a Kárpátokon, akkor mindegy is mekkora van, csak harangozhatsz.
A te méreted lehet, hogy nem a legnagyobb, de azért nem is olyan, ami miatt szégyenkezni kellene.
Akkor kérdezd meg a nőt, hogy szerti e ha a méhét lökdösik szex közben, aki igebt mond az nem a te embered, a többinek tetszel, de így simán lehet, hogy sok.
Nő azért kerül mert roggyant vagy.
De ez a fejedben van, semmi köze a farkadhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!