Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Választóvonal előtt állok. Mit tegyek, ti mit tennétek a helyemben?
Két választásom van. Az egyik, hogy maradok a jelenlegi kapcsolatomban, ahol csak kihasznál a partnerem. A másik meg, hogy nem, de akkor legnagyobb valószínűséggel nem lesz senki másom életem végéig.
27 l
(privátot nem kérek, ez nem társkereső oldal)
Szerintem jobb egyedul mint egy rosz kapcsolatban.
Olyat meg ne modj hogy nem lesz senkid utana. Elott-utobb talalnal valakit, meg akkor is ha valami fogyatekossaggal elsz.
Ha elboldogulsz egyedül is akkor ne hagyd magad kihasználni egy életen keresztűl! Legyen ennyi tartásod!
Ne úgy állj hozzá, hogy nem lesz senkid! Ezt sem tudhatja előre! Menj emberek közé és ismerkedj!
Társkeresés helyett......,
válaszoltam volna neked privátban.....,
mert túl személyes a mondani valóm.....,
és túl személyesek lettek volna a kérdéseim is.....,
De a te kérésed mindenek előtt, így sajna nem tudok válaszolni a kérdésedre :)
Az szerintem hülyeség, hogy nem lesz senki más az életed végéig. Eléggé korlátozottan gondolkozhatsz ebben a témában.
A másik, hogy miért jobb egy olyan kapcsolatban lenni, ahol kihasználnak? Inkább legyél egyedül, de kiegyensúlyozott, minthogy a másik mellett tönkremenj.
Nyilván mivel kiírtad a kérdést, te is látod, hogy nem jó megoldás olyan mellett maradni, ahol kihasználnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!