Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgy érzem készen állok erre?
Figyelt kérdés
Múltkor összejöttem egy fiúval. Tudom, hogy megbízhatok benne és készen állok rá, viszont még szűz vagyok. Pár hét ellenére odaadhatom neki vagy várjunk? Kb.csak húzzuk egymást...2018. aug. 15. 12:54
1/9 anonim válasza:
Ha nem tudod eldonteni akkor nem allsz keszen.
2/9 anonim válasza:
Ha úgy érzed h készen állsz akkor tedd meg
3/9 A kérdező kommentje:
De szeretném, hogy megtörténjen, csak nem akarok könnyen kapható lenni.
2018. aug. 15. 12:56
5/9 anonim válasza:
Van aki elég hosszú időnek érez 2 hetet is, amíg más 6 hónapot kevésnek. Rajtad, és rajta áll. Gyakorikérdéseken erre nem lehet válaszolni, mert nem te vagyunk.
6/9 anonim válasza:
A férjemmel a 3. randin feküdtünk le, én kezdeményeztem. Ennyit a könnyen kaphatósággal kapcsolatos elméletekről. :)
7/9 anonim válasza:
Ezt csak te tudhatod , ott legbelül, ha a "válasz" az, hogy készen állsz, akkor tedd meg.
8/9 anonim válasza:
Nem kell taktikázni, hogy a másik nehogy azt gondolja, olcsó vagy.. Úgyis tudja, hogy nem, különben nem állt volna szóba veled, és nem várt volna rád. A kívülállók véleménye meg ne foglalkoztasson, a te szüzességed a te ügyed, nem másé.
9/9 Williamspear válasza:
Vegyél fel egy pólót ezzel a felirattal:
"Hiánycikk! Nem kapható könnyen!"
😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!