Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elso szexem elott allok, tippek?
Lany vagyok, es nem kicsit parazok azon, hogy esetleg nem tetszik neki a nunim vagy valami
Meg annyi, hogy szerintetek mit csinaljak a sracnak? Marmint hogy mit hogyan kene vagy vakami mert nem kicsit felek hogy bena vagyok es ja ahj:(
Még ne szexelj,kérlek!Nem neked való még.
Egyáltalán hogy szexelsz úgy elsőre,hogy nem láttátok még egymás testét?A petting már nem divat?Biztos megbeszéltétek a védekezési módot is..
Én is izgultam az első előtt régebben, volt egy 1 éves kapcsolatom tini koromban és vele tervezgettem hogy majd megtörténik. Aztán annyira ráparáztam hogy nem is kívántam a partnerem, így nem lett belőle semmi, szakítottunk mert rájöttem hogy mással nem izgulnék ennyire. Két évre rá érkezett el az idő amikor először feküdtem le valakivel. Nála nem féltem, max egy kicsit izgatott voltam hogy milyen lehet. A védekezést előre megbeszéltük, nem volt annyira tervezett tehát nem mondtuk hogy na akkor most lefekszünk, hanem utaltunk rá és így kevésbé izgultam. Aztán csak megtörtént a dolog, nem fájt, nem vérzett, kicsit furcsa és néha kellemetlen volt. Azon hogy esetleg nem tetszenél neki ne aggódj. Nem azon fog gondolkozni hogy milyen vagy ott lent, hanem élvezni fogja a helyzetet. Ne legyél passzív, kommunikálj vele, éreztesd hogy mi esik jól és mi nem. Simogasd, csókolgasd, csináld azt ami épp jól esik, aztán majd összeszoktok. Egy nem szűz lánynak is idő kell új partnerrel hogy jobb legyen a szex, nem mindig tökéletes elsőre. Viszont ha ennyire izgulsz, lehet jobb várni vele, előtte egymás testét megismerni egy kicsit és akkor nem lesz ekkora feszültség.
25/N
Előtte megmutassam, hogy kell ? :p
31/f
1. Nincs csúnya punci mint ahogy nincs olyan kiskutya amelyik nem aranyos!
2. Ne stresszelj. Amit csinálsz az pont nem jó.
3. Ez nem teljesítménytúra! Nincs minimum követelmény.
4. Bénázás évek után is lehet, de mi van akkor? Semmi! Értelmes ember nem foglalkozik azzal h a másik bénázik-e v sem.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!