Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha kicsi a péniszem akkor a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kicsi a péniszem akkor a legbölcsebb döntés a részemről ha elfelejtem örökre a lányokat?

Figyelt kérdés
Ha egy lány elfogadná a méretemet úgy érezném, hogy csak muszájságból tenné. De legbelül undorodna tőlem. Már annyira elszomorít, hogy fel sem áll és semennyi szexuális vágyam sincsen. Olyannyira elszomorít, hogy a lányok szemébe sem tudok nézni. Kerülöm a tekintetüket és a közelségüket.

2020. jan. 29. 20:38
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
94%
Férfiként az a rohadt nagy mákod, hogy a magasságodat leszámítva minden tulajdonságodat, ami vonzóvá tesz a nők számára, viszonylag könnyen tudod alakítani, nem kell pl bájos arcodnak vagy formás melleidnek lenni. És igen, tizedszer is pszichológus, mert amíg a gyk-n sírsz random unatkozó embereknek, nem lesz jobb semennyivel a helyzeted.
2020. jan. 29. 21:12
 12/48 A kérdező kommentje:
A magasságom talán megfelelő, 189cm.
2020. jan. 29. 21:17
 13/48 anonim ***** válasza:
93%
Na mit parázol akkor, én csak 180 vagyok. Tényleg nincs jobb a pszichológusnál, vagy ha azt nagyon nem akarod, kezdj el valamit sportolni. Nagy lökést tud adni az önbizalmadnak, ha át tudod lépni a saját határaidat. De azért tartom, elsősorban pszichológus, már nem azért, mert bolond vagy, full elfogadott dolognak kéne lennie a pszichológushoz járásnak, de tényleg ő tud a legtöbbet segíteni. Bár nem tudom hogy nézel ki, de közel tutira mondom, hogy a bajaid 90 százaléka az önbizalomhiányodból és a komplexusaidból ered (ha valami taszítja a nőket, akkor az ez), azt pedig egy pszichológus simán rendberakja.
2020. jan. 29. 21:25
 14/48 A kérdező kommentje:
Önbizalmam nekem soha nem is volt. Fogalmam sincsen, hogy milyen úgy élni amikor van önbizalmam.
2020. jan. 29. 21:28
 15/48 anonim ***** válasza:
40%

Igen. Minél hamarabb feladod annál könnyebb lesz. Ezen nem segit semmilyen orvos. Nincs és nem is lesz szexuális tapasztalatod igy ha valami csoda folytán szexhez jutnál, az katasztrófa lenne a méreted és a tudásod hiánya miatt.

Ha nem akarod magadat megalázni akkor ne gondolkozz ilyesmin.

2020. jan. 29. 21:33
 16/48 anonim ***** válasza:
0%
Itt a gyk-n visítva remegve élveznek a nők 10 centitől és aki szerint ez nem így van, azt rendszerint nullára pontozzák.
2020. jan. 29. 21:42
 17/48 anonim ***** válasza:
100%
Na huszadszor is: ezért kell a pszichológus. Nekem szerencsére sosem volt rá szükségem, de a közvetlen környezetemben többekkel csodát tettek. Van Mo-n egy ilyen alapgondolat, hogy aki pszichológushoz jár, az bolond, pedig rohadtul nem, nagyon sok emberre ráférne. De hidd el amíg csak a gyk-n sajnáltatod magad, addig semmi sem fog változni, szűzen fogsz meghalni és gyűlölni fogod magad.
2020. jan. 29. 21:42
 18/48 A kérdező kommentje:
Valamiért mindig megtagadom a pszichológust.
2020. jan. 29. 21:45
 19/48 anonim ***** válasza:
82%
Figyelj, ennél rosszabb nem lehet. Megértem, hogy elsőre kellemetlen, hogy intim dolgokról beszélsz egy ismeretlennek, de gondolj arra, hogy igazából itt is azt csinálod (jó, arc nélkül, de azért na) viszont velem ellentétben ők profik, ez a munkájuk és napi tíz ilyet látnak, simán segítenek majd.
2020. jan. 29. 21:49
 20/48 A kérdező kommentje:
De miben segítene? Pár kedves szó itt nem segít.
2020. jan. 29. 21:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!