Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Életem szerelme, de nincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életem szerelme, de nincs szex?! Mit tegyek? Le lehet így élni egy életet?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki a nagy Ő. Mindenről tudunk beszélgetni. Ugyanaz az érdeklődési körünk. Ugyanazok a szabadidős dolgok érdekelnek. De neki sokkal alacsonyabb a libidója, ha van szex, nem igazán érzem, hogy kíván. Nekem gyakran jár szexben az eszem napközben is és ilye kor nagyon nehéz. Megcsalni nem fogom. Egyszer szakítottam már vele, de nagyon rossz volt nélküle, nem tudtam elengedni. Van, aki így él évek óta?

2020. jan. 12. 12:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Attól, hogy ugyanaz azaz érdeklődési körötök az nem jelent semmit. Az ellentétek szokták vonzani egymást.
2020. jan. 12. 14:58
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Akit szeretünk azzal bszunk! A csaj téged csak elvisel. Nyilván bejön neki hogy mekkora balek vagy, és még szét sem kell tennie neked a lábát!

Amire te gondolsz az fordítva szokott működni. A pasi nem hajlandó szexelni!

2020. jan. 12. 16:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem az a baj, hogy nem ő az igazi, hanem az, hogy számára nem te vagy az igazi. Nagyon sok nőnek kell az érzelmi háttér is a szexhez.
2020. jan. 13. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!