Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Életem szerelme, de nincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életem szerelme, de nincs szex?! Mit tegyek? Le lehet így élni egy életet?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki a nagy Ő. Mindenről tudunk beszélgetni. Ugyanaz az érdeklődési körünk. Ugyanazok a szabadidős dolgok érdekelnek. De neki sokkal alacsonyabb a libidója, ha van szex, nem igazán érzem, hogy kíván. Nekem gyakran jár szexben az eszem napközben is és ilye kor nagyon nehéz. Megcsalni nem fogom. Egyszer szakítottam már vele, de nagyon rossz volt nélküle, nem tudtam elengedni. Van, aki így él évek óta?

2020. jan. 12. 12:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
Ennek így nincs jövője!
2020. jan. 12. 12:29
 2/13 anonim ***** válasza:
66%
Nem ő az igazi
2020. jan. 12. 12:30
 3/13 anonim ***** válasza:
60%
Nincs ezzel nagy baj. Önkielégítés által csökkentheted az igényeidet. Mellette érdemes lenne erről részletesen beszélni vele.
2020. jan. 12. 12:30
 4/13 anonim ***** válasza:
37%

Két hónap után nem erőltetném.

Hát tudod, van egy teóriám. A női logikánál csak a szerelmes férfi logikája logikátlanabb.. :) :DD

2020. jan. 12. 12:34
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Meglepő módon vannak ilyenek, sok házasságban sincs szex, mégis jónak tűnnek.

Egyébként természetes, hogy kicsit másabb a libidótok, kamasz fiúként pláne sokszor lehetsz kanos. Ezt általában az évek fogják enyhíteni.

Minden esetre ha te elképzelhetetlennek tartod, hogy így élj vele, váltanod kell.

De az is lehet, hogy még nem volt része igazán nagy, testet borzongató orgazmusban, és nem tudja milyen jó is tud lenni. Ha ez lenne az ok, akkor próbáld feloldani, és esetleg a csiklóját jobban izgatni.

2020. jan. 12. 12:38
 6/13 anonim ***** válasza:
12%

Hat en biztos nem maradnek igy egy kapcsolatban.

Mas szerelmet meg talalhatsz.

2020. jan. 12. 12:53
 7/13 anonim ***** válasza:
81%
Nemcsak a szexről szól az élet. Sokkal fontosabb, hogy a mindennapokban boldogan, harmóniában éltek. Hiába van egy szexistennőd, ha egész nap veszeketek amúgy.
2020. jan. 12. 12:54
 8/13 anonim ***** válasza:
37%
A külső megfog, a belső megtart a jó szex hozzá láncol. Hosszú távon nem fog működni ha nem egyeztek szexuálisan.
2020. jan. 12. 13:00
 9/13 anonim ***** válasza:
Szépen leirtad, hogy te miért vagy vele. De ö miért????
2020. jan. 12. 14:08
 10/13 anonim ***** válasza:
73%

"Nemcsak a szexről szól az élet. Sokkal fontosabb, hogy a mindennapokban boldogan, harmóniában éltek. Hiába van egy szexistennőd, ha egész nap veszeketek amúgy."

Nem olyan fontos az, persze... Aztán az egyik egyszer csak elkezdi mással pótolni a hiányt, és hirtelen nagyon-nagyon fontos dolog lesz belőle.

Kérdező, ha te bele tudsz nyugodni, hogy végigmatyizd az életedet, miközben hatalmasakat szexelhetnél egy hozzád ilyen téren is passzoló partnerrel, hát oké. Amúgy alaposan átbeszéltétek a témát? Simán ennyi az oka, hogy alaptermészetileg alacsony a libidója, és kész? Te eddig miket tettél azért, hogy kívánatosabb legyen veled a szex?

2020. jan. 12. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!