Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érintene, ha a férfi, akivel isteni a szex, és életetek szerelme, azt mondaná, hogy szeretkezett már jobbat mással?
Bunkó dolog volt az orrodra kötnie hogy milyet dugott az exével, de tény hogy te kérdezted. De tudod hogy őszinte volt és megbízott benned.
Amugy is veled van mostmár,beléd szerelmes,úgyhogy minek a múlton őrlődni?
Kérdező, ez után megfogod tanulni, hogy ne kutakodj, mert csak magadnak ártasz vele.
Most, hogy tudod ezt, most jobban érzed magad, vagy legszívesebben visszatekernéd az idő kerekét, és inkább leharapnád a nyelved, sem mint kinyögnéd a kérdést.
szerintem az utóbbi lenne.
Tudod azt nehéz nektek megérteni, akik a szerelmet csak kémiának állítjátok be, holott nem így van, hogy teljesen más szeretkezni olyan emberrel, aki neked a világot jelenti, mint egy mezei partnerrel.
6+
*Tudod azt nehéz nektek megérteni, akik a szerelmet csak kémiának állítjátok be, holott nem így van, hogy teljesen más szeretkezni olyan emberrel, aki neked a világot jelenti, mint egy mezei partnerrel.
Hozhatod, te a világ legujabb technikáit, játszhatsz Mata Harit, lejthetsz ezer fátyol táncot, és hasonló dolgokat, de az érzést, azt nem tudod a másikban utánoztatni, és bármilyen ezos technikát sorakoztatsz fel, akkor sem tudod überelni a tiszta,őszinte, mély érzéseket.
És azt fontos hozzátenni hogy az exével nem alapjáraton volt jobb a szex,hanem volt 1-2 olyan alkalom amikor bevadultak. Mittomén,lehet bdsmeztek,vagy békülősszex volt,valami egyéb tényező játszhatott közre. De nem is fontos hogy mi volt ez.
Ne érezd úgy hogy űberelned kell . ^-^
ha nem vagy kesz a valaszra, akkor maskor ne tegyel fel ilyen kerdeseket
engem soha nem erdekelt ez mert tudtam, ha olyan valaszt kapok ami nekem nem tettszik, akkor azt nehezen fogom viselni ezert a paromtol sosem kerdezek ilyet
ha nagyon izgat a tema akkor a csajokkal kibeszeljuk a dolgot, vagy ha mindenaron ferfi embertol akarok ilyesmit hallani akkor az unokabatyamat kerdezem, igy kapok ferfitol egy valaszt de megsem olyan ferfitol akinek a valasza erzelmileg hatna ram
nm kell hulyesegeket kerdezni.
sztem a pasiknal a szex annyira nem merv ado...mint nalunk noknel...
en nekem annyiszor mondtak mar, h en voltam a legjobb az agyban, de egyik sem akart mellettem kikotni.
hozza meg rosszabb, visszajarnanak, de nem akarnak mellettem komolyabb dolgot elkepzelni.
a ferfiak eltudjak kulonitetni a szexet meg a szerelmet, a nok nem igazan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!