Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy ferfi szex utan kezdi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy ferfi szex utan kezdi ritkitani a talalkakat, az azt jelenti, hogy ha nem fekudtem volna le, akkor is ez lett volna?

Figyelt kérdés

Mondjuk több hónapos ismeretseg utan fekudtem le vele .

Mi lett volna ha nem fekszem le ?

2018. szept. 19. 17:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Ezt mar sosem tudjuk meg hiszen kijatszottad minden lapodat mielott erzelmileg elkezdett vna kotodni hozzad.

Legkozelebb csinald forditva!

2018. szept. 19. 17:36
 2/7 anonim ***** válasza:
74%

Ti komolyan ennyien azt hiszitek, hogy ha taktikázva tartogatjátok magatokat, meg húzzátok a másikat, akkor majd jobban belétek szeretnek?

Ha egy férfi hanyagol, akkor az azt jelenti, hogy összességében nem azt kapta tőled, amit várt. Vagy a szexszel, vagy az előtte történtekkel elégedetlen, de leginkább mindkettővel. Erre akkor is rájön később, ha prolongálod az aktust.

2018. szept. 19. 17:53
 3/7 anonim ***** válasza:

En komolyan azt hiszem. Kolleganomet epp most ejtette pofara egy netes randipartner. 3nap ismeretseg utan 4.nap szex volt. Aztan kapott egy par kedves sort h nem egymast keresik.

Baratnom 33evesen talan vegre revbe er. Kb 2. Randin minden partnerrel lefekudt minek varni alapon.

Erdemes varni. Ha masert nem h meg szex elott kideruljon ha a masik nem is akar semmit.

2018. szept. 19. 18:32
 4/7 A kérdező kommentje:

Mondjuk en ket hònap utan fekudtem le

Mondjuk van aki kepes kivarni a 2 hónapot is es utana lep

Szerintem is arról volt szó h nem azt kapott amit keresett

2018. szept. 19. 18:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Mindenképp érdemes várni, nekem volt már nagyon jól induló ismerettségem, amit a túl korai(második randis) szex elcseszett. Valahogy utána már csak szexre kerestük egymást, pedig több is lehetett volna, ha várunk.

A jelenlegi párom külföldön él, 5-6 randink volt, majd haza kellett jönnöm, de még nem szexeltünk és ennek nagyon örülök, tudom, hogy komolyak a szándékai. Ha egy pasi komolyan tervez veled, nem fog neked esni idő előtt. Persze ez sem garancia semmire, de az idô előtti szex meg tutira illuzióromboló.

2018. szept. 19. 18:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez annyira a másik szándékától függ. Jajj mert prűdnek jaj mert lehának tart... Frászt. Férjemmel egy hónap után feküdtünk le, előtte akivel jártam, jegyesek voltunk egy hét netes levelezés, és a második randin(3nap után). De volt olyan srác is, aki kb a csillagokat is lehozta, két hónap után szakított, és csak akkor vallotta be, hogy dugni akart csak, de nem jött össze neki ennyi idő alatt, ennyi energia belefeccölése után.
2018. szept. 19. 18:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi is tavban ismerkedtunk,a 2. Randi ott alvos volt mert 1500kmre elt tolem es sok idot szerettem vna tolteni vele,amit felbevagott egy ejszaka,igy felajanlottam h aludjon nalam. Direkt(! ) nem hozott gumit h ne legyen meg semmi. Ott kapartam a falat, de igy jartam. 2honap utan fekudtunk le vegul,mar 4eve egyutt vagyunk, jovore hazasodunk. Es nem o volt az elso pasi aki mondta h ne rontsuk el rogton szexxel ezt ami alakul,mivel o tobbet szeretne...vannak ilyenek is.Szerencsere:)
2018. szept. 19. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!