Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, h mindegy hogy a ferfi hol éhezett meg a lenyeg h otthon eszik?
Ha egy ferfinek egy masik nöre all rá, akkor otthon javul ettöl ateljesitménye, vagy semleges ? Attól ugyanúgy elvan az asszonnyalis?
Egy vagany nöi ismerösöm azt mondja h ott egyen ahol megéhezett
Ti hogy látjátok ? Mi az ami számit ?
imádom a stree foodot,meg a gyors éttermeket :P nem értem mi ezzel a baj..az egyik csajomnál komoly vitákat váltott ki ez h nem othon ettem hanem mig eljutottam á-ból b-be.megkajoltam :D
de gondolom te nem épp erre gondoltál.Szóval az teljessen mind1 h hol "éhezem" meg a lényeg h othon "eszik" szerintem teljessen korrekt...főleg nyáron nekem is van h nem bírok már útközben magammal..pedig csak moziba mennénk...de soha se soha nem csaltam meg egy barátnőmet sem...2alkalom fix h lett volna rá...főleg h az egyiknél ugy dobtam le magamról a csajt...(azt biztos h félre érthetetlenül azt akarta)bár lehet csak hülyült...elég nehezen igazodom ki a nőkön..31/f
Röviden tömören ha nem jó neki a házi koszt menjen amerre lát de utána ne az én küszöbömre akarjon "szrni"!
Én azt gondolom hogy egy kiegyensúlyozott jó kapcsolatban egyik fél sem éhezik meg máshol (legalábbis mi mindketten így voltunk ezzel) mert vannak akiknek a lelki kötődés meg nagyobb szerepet játszik mint egy jó test....
Az hogy másokat megnéz az utcán egy teljesen más dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!