Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony/izmos férfiak akik telt, ducibb nőbe szerettetek bele, pedig Előtte azt mondtátok, hogy soha?
Azokhoz szól a kérdés akik vékonyak és/vagy izmosak + összejöttek telt/duci nővel. Előtte, a hölgyetek előtt gondoltátok azt, hogy soha az életben nem jönnétek össze egy "olyan" nővel, de aztán mégis megfogott titeket benne valami?
Ha igen, amikor a szex részhez került a sor, nem zavart titeket, hogy ruha nélkül sem történik varázsütés és lesz könnyebb xy kilóval?
Nem magam miatt kérdezem, ha esetleg valaki biztató szavakat vagy annak ellenkezőjét akarná írni. Csak felvetődő kérdés, hogy volt e rá példa itt az oldal felhasználói között.
Első:
Nem flegmán gondolom ezt, de nem az érdekel, hogy kik nem jönnének össze telt/duci nővel.
Én 180 cm magas vagyok, és ~90kg, izmos, renderesen edzek.
Mindig is a husisabb csajok jöttek be.
Amikor tiniként az első kapcsolatomban voltam karcsú lánnyal, ő mindig féltékeny volt, és azt hitte nem elég karcsú/feszes mellettem.
Én viccesen megjegyeztem neki, hogy nem azokra típusú csajokra kell féltékenynek lennie, hanem a husisabbakra :DDD
Persze poénként mondtam neki, és ő poénként is vette, de azért félig meddig igaz volt :D
Mindig is a husisabb csajokra buktam, nem is értem, hogy hogy jöttem vele össze :DDD
Kapcsolatunk után, csak husis csajokkal léptem kapcsolatba.
Jelenlegi kapcsolatomban is a párom közel annyi kiló mint én, de engem nem zavar sőt :-)
Pedig sokan mondják, hogy mellém valami slim modell alkatú lány illene igazán, de hát az nem az én ízlésem, így mindenki csodálkozik, én meg így érzem jól magam :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!