Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ki hogyan oldotta meg/oldja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan oldotta meg/oldja meg, ha valakivel egymásba szerettetek, de valamiért megharagudott egyikőtök a másikra, és már nem beszéltek?

Figyelt kérdés

Mit érzel, miért haragudtál meg a másikra, és mi a terved?

K+N

2018. ápr. 15. 14:03
 1/2 iamaveryniceguy ***** válasza:
53%

Kapcsolat és kapcsolat között van különbség.

Amennyiben mélyebbek az érzelmek, akkor ott nem az egyén igaza számít, hanem az, hogy közösen megoldjuk a problémát. Attól nem lesz jobb nekem, hogy "nekem volt igazam".

Vannak természetesen olyan témakörök, amikben nem tudok engedni, de azoknál viszont jó is hogy kiderül a különbség, mert nem illünk össze és szakítani kell.

Volt már olyan, hogy exem volt a hibás, de én mentem oda hozzá kibékülni. Utána pedig bocsánatot kért.

Jó érzelmi alapon működő kapcsolatban ez így működik.

Ilyen kapcsolatban SOHA nem feküdtünk még le úgy aludni, hogy haragudtunk a másikra. Mindig sikerült megoldani a problémát még aznap.

-----

A másik típusú kapcsolatban viszont nem kötnek hozzá komoly érzelmek, hogy elnézzek neki dolgokat. Tehát ott a racionalitás működik. Ő a hibás? Akkor neki kell megoldania a problémát vagy ennyi volt.

2018. ápr. 15. 14:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha valakivel úgy összevesznénk, hogy nem próbálnánk meg helyrehozni, akkor annyira nem voltunk fontosak egymásnak.
2018. ápr. 15. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!