Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már, hogy megutáltátok azt, akit azelött szerettetek?
Én most ezt érzem. Kb. másfél évig "kavartunk". Illetve számomra nem kavarás volt, szerettem, komolyan gondoltam vele. De teljesen úgy érzem, hogy számára csak egy barátság voltam extrákkal.
Én hibám is, tudom, de csalódott vagyok. Kb. 3 hete mondta, hogy fejezzük be. Szóval itt vagyok a semmibe, és nem tudok mit kezdeni az érzéseimmel. Néha szeretem, néha utálom.
Mit ronthattam el, miért történik ez velem, ezen gondolkoztam. Mikor leszek túl ezen? Itt ülök és bőgők.
Ne ijedj meg!
A szerelmet és a gyűlöletet csak egy hajszál választja el.
Kösd le magad valamivel, tereld el a gondolataidat, és az időt, amit most rá pazarolni, fordítsd magadra. Ezzel tehetsz a legjobbat saját magadnak.
Kitartás!
ott cseszted el, hogy többnek hitted, mint ami.
ha la volt fixalva h csak szex, te is kiaszalhattal volna hamarabb belole, hogy bocs, kezdek erezni valamit hello.
nem pedig huzni addig mig kitudja hatha beledszeret...ja...kozbe meg felebredsz es bilibelog a kezed.
szoval TE rontottad el.
nekem si volt ilyen kapcsolatom. SOHA nem akartam erzelmeket töle, le is szögeztük. x ido utan belemszeretett, szuneteltettük a viszonyt, tisztäztuk ennyi. nincs ebben semmi csoda.
mas kerdes h azota is van h osszejarunk egy-egy alkalomra, de mindketten tudjuk h csak buli.
tul akkor leszel rajta, ha nem erzel semmit. tehat se dühöt, se szerelmet, szeretetet, se semmit. tehat semleges., erdektelen lesz.
olyan mintha pl velem most talalkoznal.
szoval sird ki amgad, NE keresd, es NE valaszolj semmilyen formaban, tunj el teljesen. Csak igy tudsz kilepni belole. Ha folyton beszelgettek stb sosem tudod lezarni erzelmileg.
menj bulizni, kezdj uj hobbiba, barmi ami lefoglal, kikapcsol.
ettol jobb recept nincs.
es vesd az eszedbe: te miert emeszted magad, ha ö le se sz/*/r..er ennyit?
Már nem beszélünk, nem tudok róla, nem is akarok..
Egyébként nem volt letisztázva, hogy csak szex, ráadásul jól elvoltunk. Talán el akartam hinni, hogy ez több.
Azt hiszem azért érzem, hogy utálom, mert ismerte az érzéseimet...
Úgy érzed hogy barátság extrákkal volt, de lehet hogy nem :)
Gondolom adott valami indokot hogy azért dob mert már nem szeret, nem jó veled vagy épp voltak problémák amik nem oldódtak meg, akár viselkedésileg akár környezetileg.
Miért gondolod hogy ő nem szeretett? Elmondta, vagy megint ezt érzed jelenleg? Mert a kettő nem ugyan az.
Lehet hogy besokallt valamitől (amiért dobott).
Ezért semmi sem fekete vagy fehér:)
Utolsó köszönöm.
Azt hiszem, nem tudta mit is akar. Valamiért mindig az ilyeneket fogom ki:)
Annyit mondott, hogy jobb lesz igy mindkettönknek. Szóval alapjaiban nem volt egy egyszerű eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!