Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerettetek már bele olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerettetek már bele olyan lányba akit az ismerősök, haverok elleneztek?

Figyelt kérdés
Van egy lány az ismeretségi körömbe aki nagyon megtetszett. Bár vannak szépséghibái(horgas orr,fogszabályzó,elálló fülek),de maga az arca szép,meg jó alakja van,egyszerűen de stílusosan öltözködik és nekem valamiért nagyon bejön. Talán mert mindig vidám,igazi mosolya van(sok nő csak erőlteti)nagyon jól megértjük egymást,jókat nevetünk együtt. A haverjaim hallottam,hogy kibeszélnek a hátam mögött,hogy mit akarok ettől a lánytól(tök gáz,ennél sokkal szebbet is találhatnék,a bandából engem tartanak a tipikus szépfiúnak)és ez nagyon nem tetszett és mondtam is nekik,hogy a saját dolgukkal foglalkozzanak,ja meg a húgom is csodálkozik ezen,hogy mit akarok tőle,mikor több "szép" barátnőjének is bejövök.
2018. jan. 13. 17:44
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha a külsejét kritizálják, akkor nem kell vele foglalkozni. Viszont ha bizonyos belső dolgai vagy viselkedése miatt ellenzik a dolgot, akkor érdemes rájuk hallgatni. Így saját életemből mindkét oldalra tudok példát. Egyrészt mikor mi párommal összejöttünk én is kaptam az ívet a "barátnőktől" (akik azóta már nem az életem részei), hogy jajj már hogy néz ki, igazi suttyó stb. Aztán mégis csak együtt vagyunk lassan 6 éve és szeretjük egymást. Aláírom, nem kifejezetten a mai divatmajom szépfiú. De ez a személyiségén semmit nem változtat.

A másik oldalnál pedig mi mondtuk párom egyik haverjának, hogy nem jó parti a csaj. Mert mindenki tudta, hogy a fél város átment rajta és a srác mellett is volt neki más. Plusz a baráti társaságból mindenkivel megpróbált már összejönni csak senkinek nem kellett. A vége az lett, hogy meg lett neki mondva, hogy jöhet nyugodtan, de a csajt nem hozhatja. Lényeg a lényeg fél év után felcsinálta, ahogy megszületett a baba már nem voltak együtt és most másik pasi neveli az ő gyerekét. Volt még pár hasonló eset, a végén mindig az lett a történetből, hogy nekünk lett igazunk, és tényleg nem volt jó parti a csaj/pasi, pár hónap múlva szétmentek.

2018. jan. 13. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!