Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettetek már bele olyan lányba akit az ismerősök, haverok elleneztek?
Ha a külsejét kritizálják, akkor nem kell vele foglalkozni. Viszont ha bizonyos belső dolgai vagy viselkedése miatt ellenzik a dolgot, akkor érdemes rájuk hallgatni. Így saját életemből mindkét oldalra tudok példát. Egyrészt mikor mi párommal összejöttünk én is kaptam az ívet a "barátnőktől" (akik azóta már nem az életem részei), hogy jajj már hogy néz ki, igazi suttyó stb. Aztán mégis csak együtt vagyunk lassan 6 éve és szeretjük egymást. Aláírom, nem kifejezetten a mai divatmajom szépfiú. De ez a személyiségén semmit nem változtat.
A másik oldalnál pedig mi mondtuk párom egyik haverjának, hogy nem jó parti a csaj. Mert mindenki tudta, hogy a fél város átment rajta és a srác mellett is volt neki más. Plusz a baráti társaságból mindenkivel megpróbált már összejönni csak senkinek nem kellett. A vége az lett, hogy meg lett neki mondva, hogy jöhet nyugodtan, de a csajt nem hozhatja. Lényeg a lényeg fél év után felcsinálta, ahogy megszületett a baba már nem voltak együtt és most másik pasi neveli az ő gyerekét. Volt még pár hasonló eset, a végén mindig az lett a történetből, hogy nekünk lett igazunk, és tényleg nem volt jó parti a csaj/pasi, pár hónap múlva szétmentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!