Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Mennyi ideig hiányzot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mennyi ideig hiányzott nektek az a nő akit halálosan szerettetek?

Figyelt kérdés
2018. febr. 19. 10:55
 1/8 anonim ***** válasza:
35%
Hétfő 11 óráig.
2018. febr. 19. 10:57
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Nem hiányzik, mai napig rongálja az idegrendszerem.
2018. febr. 19. 11:04
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
Tulajdonképpen 30 éve hiányzik...mert tudod: " akit nem kaphatunk meg, azt örökké szeretjük".
2018. febr. 19. 11:08
 4/8 anonim válasza:
68%
A mai napig is hiányzik de semmi sem lehet köztünk így inkább nem nézek rá és úgy teszek mintha nem is érdekelne. Majd ha többet nem látom akkor majd talán elfelejtem.
2018. febr. 19. 11:15
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
Kb. háromnegyed évig. Aztán ráébredtem, hogy van olyan nő, aki szebb és jobb, mint ő, és aki nem akar idegroncsot csinálni belőlem. Felszabadító érzés volt.
2018. febr. 24. 18:24
 6/8 anonim ***** válasza:
mai napig
2018. febr. 24. 18:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Nincs olyan nap, hogy ne gondolnék rá. Már nem ő az első gondolatom reggel, de még ő a nap utolsó gondolata.
2018. febr. 24. 21:16
 8/8 anonim ***** válasza:
61%

Mellettem van. Közepesen csúnya, ha úgy nézed, és közepesen gyagya minimum, bár ez bármikor erény. Feleségül vettem nemrég. Azt hittem, nem is kell, de nagyot tévedtem: boldog vagyok, hogy találtunk értelmes ürügyet (??) erre.

Volt, hogy komoly betegség miatt távol volt tőlem. Az első nap férfinap, minden úgy van, ahogy mindig is képzelted. A második nap ugyanez folytatódik, és gyanakodni kezdesz néha. Harmadnap sápadt a napfény, a friss gyümölcs földízű, a jó ebéd menzás lesz: véged van. A negyedik nap értelmét veszti a világ. Tudod, hogy így jó, ahogy történik, és közben hiába beszélsz vele akármennyit telefonon, el vagy veszve. Tudod, hogy bolond vagy, és tudod, hogy ez teljesen rendben van.

Tudod azt is, hogy nincs ilyen "halálosan szeretem" ökörség a dologban. Simán csak ő Ő. Akkor lennél bolond, ha ilyenkor nem lennél bolond. Minden a helyén. Csak most rossz. Vége lesz.

Nyilván nem nyugszol meg ennyitől. Hazajön. Később. Amint eljön a pillanat, elmúlik az egész istenverte szenvedés.

Minden pici hibájával, minden csodás szokásával, minden gondolatával, erejével, ellenállhatatlan mosolyokkal, ölelnivaló kicsi haragokkal együtt ismét veled van Ő. A légzése az otthonod. A legapróbb megnyilvánulásai is szeretettel öntenek el. Az idő nem számít. Nélküled volt, veled van. Rend lett, elmúlt a baj.

2018. febr. 24. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!