Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Életem szerelme átjön hozzám...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életem szerelme átjön hozzám de nagyon tanácstalan vagyok. Valami tanács?

Figyelt kérdés
Nem járunk de be akar mutatkozni a szüleimnek a tesomat ismeri és jóban vannak és át is jön. Gondolkoztam a filmezésen de egész este nem unalmas ez? Ha szexre kerül a sor akkor lesz mert számítok rá és elég idősek vagyunk ugymond. Nem volt fiú nálam sohase így nem tudom hogya kell viselkedni En helyzetben. Nem vagyok szűz amúgy. Én 18 éves vagyok és a fiú 23 éves.

2016. febr. 25. 13:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Életed szerelme, de nem jártok?

Nem a barátod, de szexelnél vele úgy, hogy a szüleid ott figyelnek a másik szobában?

Érdekes :)

2016. febr. 25. 14:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem rajtam múlik :/ Én nagyon kislány voltam mikor megismertem és neki akkor volt barátnője.. 4 éve vagyunk nagyon jóba. Érzem h szeret így nem tudom mi baja. És ő se tudja.
2016. febr. 25. 14:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor kérdezd meg tőle, hogy mit akar. Ne hagyd, hogy kihasználjon.
2016. febr. 25. 14:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát ez elég össze-vissza... Ezen még csiszolni kell, hogy mit is akartok valójában egymástól.
2016. febr. 25. 14:41
 5/5 anonim válasza:
Villants valamit, monjduk punettit :D en azt nagyon komaznam, nem kell cicozni, ez eleg lenyegretörö :D
2016. febr. 25. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!